Sizce babam normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya abi derdimi yazdım. Bana kalp krizi geçirdiğini, intihar ettiğini söyledi, ve bana "baba" deme dedi. Ergenle uğraşıyorum sanki. Sanki kötü bir şey dedim.
bbde971461c5e8514ad1c7718f839896.jpg

Ya abi namaz kıldığım zaman, zorla fotoğrafımı çekiyor/çektiriyor. Benimle konuşmaya başlamadan önce "selamün aleyküm" diyor ama kızdığında Allah'a, peygambere, Kuran'a küfür ediyor. Benim adıma "şunu istiyor, bunu istiyor" diye konuşuyor ve feci rahatsız oluyorum. Psikolojik sorunlarım var ve gram umrunda değil gibi gözüküyor. Zorla işe sokacak.
Sürekli fakir edebiyatı yapıyor, parasının olmadığından bahsediyor. Sanki ondan bir şey istemişim, bana bakan annem değilmiş gibi.

Bir de bundan 2 sene önce boşanmış olduğu annemin iş yerinde erkek arkadaşı var diye annemi bıçaklamaya kalktı. Babaannem annemi ikna etmeseydi hala hapisteydi, keşke çıkmasaydı.
Babana psikiyatr önerdiğin zaman sana diyeceği şey "ben deli miyim? Nasıl böyle bir şeyle beni yaftalarsın." yaşın kaç bilmiyorum ama bence bir an önce kendi finansal özgürlüğünü kazan ya da üniversiteye gitmeye bak.

Babana psikiyatr önerdiğin zaman sana diyeceği şey "ben deli miyim? Nasıl böyle bir şeyle beni yaftalarsın." yaşın kaç bilmiyorum ama bence bir an önce kendi finansal özgürlüğünü kazan ya da üniversiteye gitmeye bak.
Uni okuyacak kadar zeki değilim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri