Sizce bana geri donermi

genelde böyle diyenler 1 hafta sonra başka biriyle sevgili oluyor ama sizin ki dediğiniz gibi çıkar umarım tekrar birlikte olursunuz
Sanmiyorum oyle bi kiz degil cok iyi taniyorum onu ailelerimizde birbirimizi cok seviyor bilmiyorum kendime gelemiyorum

Cok seviyoruz birbirimizi ama ayrildi bende seni seviyorum ama iliski istemiyorum diyor kafasi dolu iliskideyken garip hissediyorum iyi hissetmiyorum diyor zamana ihtiyacim var diyor cidden seviyorum ama olmuyor diyor insta hesaplarini falan hep dondurdu garip bi modda sizce geri donermi
Dönmesini boşuna bekleme hayatına bak... Beklemek isteyip beklersende ne diyeyim umut fakirin ekmeğidir. Ama bence hayatını yoluna koymaya çalış daha faydalı olur...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle söyleyipte aldatılmadığım veya aldatmadığım bir ilişki olmadı. 😂😂 Diğer ilişkisi iyi gittiğinde hafiften yol verir, diğer ilişkiye kesin kanaat getirdiğinde seni bir daha istemez, bağı yavaş yavaş koparır böyle insanlar. Kendimden biliyorum. 😂 Yedek ilişki kenarda tutmak iyidir mantığında olmak bunu gerektirir.
Boşluğa düşersen diğeri her daim bekliyor olucak mantıklı hocam

Son düzenleme:
Cok seviyoruz birbirimizi ama ayrildi bende seni seviyorum ama iliski istemiyorum diyor kafasi dolu iliskideyken garip hissediyorum iyi hissetmiyorum diyor zamana ihtiyacim var diyor cidden seviyorum ama olmuyor diyor insta hesaplarini falan hep dondurdu garip bi modda sizce geri donermi
dönebilirde insan ruh hali depresyona girmiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri