ahmetbey05
80+
18 yaşındayım biliyorsunuz yaz tatili geldi bu yüzden ailem bir işte çalışmamı istiyor bana hep çalış çalış diyorlar geçen hafta babamla birlikte bir amcamın iş yeri var oraya gittim çalışmak için yaz tatili babam da o zaman bana bundan sonra burada çalış demişti 1 abim var 22 yaşında abimde orada çalışıyor her gün neyse geçen hafta orada biraz çalıştım sonra öğlen oldu yemek geldi yemek yedik sonra oradaki 1 çalışan ben yemek yedikten sonra tüm herkesin yemek yediği tabakları kaşıkları vs hepsini bana yıkattı hatta kendi yemek yediği tabak ve kaşıkları da bana yıkattı bir de benim başımda duruyordu hep bana şöyle yıka kız gibi yıkama bulaşıkları diye kızıp bağırıyordu bir de yıkatana kadar bana hep ***** falan dedi sonra kız gibi yıkama bulaşıkları dedi bir de yıkadıktan sonra ben çıkarken arkamdan belime vurup bana kız gibi yürüme erkek ol hızlı yürü diye bağırdı sizce beni ilk günden bu kadar çalıştırması normal mi? 2-3 iş daha yaptırdı bana bundan sonra. Sizce bana neden böyle davranmıştır?