9-11 arası zorlarsan belkiAlıntıyı görüntüle
bu parçalara ek wd blue 1 tb hdd var sizce ne kadar olmalı 2 senedir kullanıyorum ekran kartı 30dk furmarkta 69u geçmedi termal macunu geçen hafta değişti
11 e alıcı varsa direk sat 11 veren çok olmaz bu sisteme ama pazarlıkla falan 10 civarı satabilirsin bı ihtimal11e satıyorum gibi ama bana yinede az gibi geliyo 11 iyi deme hocam bu sistem için
evet var hocam 11e anlaştık ama nedense bana yinede az gibi geliyo fakat yapacak bişey yok11 e alıcı varsa direk sat 11 veren çok olmaz bu sisteme ama pazarlıkla falan 10 civarı satabilirsin bı ihtimal
9K civarı alıcı bulursan iyi olur. Daha yükseğe bulursan hiç düşünme zaten.Alıntıyı görüntüle
bu parçalara ek wd blue 1 tb hdd var sizce ne kadar olmalı 2 senedir kullanıyorum ekran kartı 30dk furmarkta 69u geçmedi termal macunu geçen hafta değişti
Sat gitsin o fiyata düşünülür mü11e anlaştım hocam
Forumda sistemin benzerlerini 8K ya alanlar var. Hayırlı olsun diyelimsattım bile hocam
sağolun hocam bakalım şimdi yeni bilgisayar toplicam nasip olursa hayırlısı ama sahibindende en ucuz 11e gördüm forumdakiler ucuzmuş ciddenForumda sistemin benzerlerini 8K ya alanlar var. Hayırlı olsun diyelim