Bak kardeşim adamın derdi ekran kartı kullanımı felan değil. Kendisi yanlış bağlantı kurmuş arada bilgisi olmadığı için. Konu bilgisayarına TROJAN bulaşmış arkadaş da silmiş. Silmesine rağmen kalıntı var mı yok mu ona bakıyoruz. Furmark testiyle ne alakası var? Bir de gelip ne AV ile uğraşıyorsun felan diyorsun.Ya ne virüs programıyla uğraşıyorsun. Sorun ekran kartının çok kullanılması değil mi? Zaten bulunan zararlı dosyayı kaldırmaya çalışmış hatta karantinaya almış program. Bence git bir Furmak testi yap. Çıkan sonucu normal değerlerle karşılaştır. Performans kaybın yoksa sorun da yoktur. Zırt pırt virüs programı indirmene değmez.
Furmark testi ne alaka onu anlamadım bendeBak kardeşim adamın derdi ekran kartı kullanımı felan değil. Kendisi yanlış bağlantı kurmuş arada bilgisi olmadığı için. Konu bilgisayarına TROJAN bulaşmış arkadaş da silmiş. Silmesine rağmen kalıntı var mı yok mu ona bakıyoruz. Furmark testiyle ne alakası var? Bir de gelip ne AV ile uğraşıyorsun felan diyorsun.
Yani hocam bana çok gereksiz geldi açıkçası. Bizim millet olay olduktan sonra değerleri kontrol etmeyi akıl eder. Önceden benimde başıma geldi zırt pırt piyasada indirtmedikleri virüs programı kalmadı. Amacım performans kaybı var mı yok mu onu teyit etmekti. Büyük ihtimalle sorun çıkmayacak. Sizde dediniz. Trojeni silmiş. 4 dosya da karantinada. Yapacağı tek şey tam tarama seçip beklemek. Bir şeyler çıkarsa ve silemiyorsa format atması en güvende hissettirecek seçim olacaktır. Benim agresif tavır almamın sebebi virüs girdi diyince genelde program indirtip çıkan sonuçlar hakkında hmm evet virüs girmiş demeleri oldu. Şahsen başıma gelse ignore atardım. Genelde bu tür virüsler ya torrent dosya indirdikten sonra olur ya da crack program kurduktan sonra olur. Hepimiz biliyoruz ki durduk yere bulaşabilecek girebilecek şeyler değil virüs. Yani normal kullanıcılar için en azından boyle.Bak kardeşim adamın derdi ekran kartı kullanımı felan değil. Kendisi yanlış bağlantı kurmuş arada bilgisi olmadığı için. Konu bilgisayarına TROJAN bulaşmış arkadaş da silmiş. Silmesine rağmen kalıntı var mı yok mu ona bakıyoruz. Furmark testiyle ne alakası var? Bir de gelip ne AV ile uğraşıyorsun felan diyorsun.
Kullanımım yükseldi dedi. Hem sorun var mı yok mu öğrenmek hem de psikolojik olarak rahatlatmak. Olay bu. Bende biliyorum benchmark testinin virüsle alakalı olmadığınınFurmark testi ne alaka onu anlamadım bende
2.5 saatlik taramanın sonucu buÜcretsiz versiyonlarını kullanabilirsin anlık virüs taramasında paralı versiyonuyla fark olmayacaktır. Bitdefender/kaspersky/Norton her hangi birinin ücretsiz versiyonlarını indirip tam tarama dene bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önce malwarebytes kaldırsan iyi olabilir.