Hocam çok fazla param yok 20k civarında olacak ne önerebilirsin çok üstünde olmayacak şekilde?Hocam yerinde olsam tüm sistemi satar
üzerine para ekler direkt ddr5 sistem alırdım ki öylede yaptım gerçekten, ddr4 e yatırım yapmak saçma geliyor
Depolama Ve Ekran Kartı Olabilirİmzadaki sistemi yükseltmeye nerden başlamalıyım?? Bilgisayarı genellikle oyun oynamak için kullanıyorum. Ayrıca yayın yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
ne önerirsin hocam?
bu arkadaşın dediğini öneririm daha az zahmetli ve daha karlı olurHocam yerinde olsam tüm sistemi satar
üzerine para ekler direkt ddr5 sistem alırdım ki öylede yaptım gerçekten, ddr4 e yatırım yapmak saçma geliyor
işlmeci 1300 eder 2.elden ryzen 5600 2800-2900 e bulunuyor pazarlıkla alırsıınz ramleri satıp 32 gb ram alın ucuz ddr4 ramler ekran kartını satıp rtx 3080 alabilrisinizİmzadaki sistemi yükseltmeye nerden başlamalıyım?? Bilgisayarı genellikle oyun oynamak için kullanıyorum. Ayrıca yayın yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam peki bu bilgisayar ne kadar eder.CPU-GPU-Anakart şeklinde gidebilirsin. Bütçe belirtirsen piyasaya hakim arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar.
Aman hocam. ikinci elin yakınından bile geçmem.işlmeci 1300 eder 2.elden ryzen 5600 2800-2900 e bulunuyor pazarlıkla alırsıınz ramleri satıp 32 gb ram alın ucuz ddr4 ramler ekran kartını satıp rtx 3080 alabilrisiniz
3080 ile 1080p de mega darbogaz yersiniz 2k monitör şart
o zaman sistemi satıp ddr5 geçeceksiniz başka seçenek yokHocam peki bu bilgisayar ne kadar eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman hocam. ikinci elin yakınından bile geçmem.