bu fiyatın biraz üstüne ikinci el g27 varken biraz araştırılsa g29da bulunur yani o modeller varken bu alınmaz beİlk defa gördüm, sizce alınır mı?
Fiyat olarak iyi
Önerin için teşekkür ederim fakat ikinci ele hiç iyi bakmıyorum o yüzden pek 2nvi el alasım yok ne yapmalıyım pekibu fiyatın biraz üstüne ikinci el g27 varken biraz araştırılsa g29da bulunur yani o modeller varken bu alınmaz be
örnek ekliyorum https://shbd.io/s/oIOZdWNh şunun gibi ilanları gezip teklif verirsen kabul ederler çokta öldürme fiyatı satıcıyı soğutma
Çoğu insan hevesle alıp 1 ay kullanıp satıyor. 2ci elde alsan sifir ayarında olucak. Belki sende hevesle alıp hevesin gidecek. 2 ci el diye önyargıya düşme benceÖnerin için teşekkür ederim fakat ikinci ele hiç iyi bakmıyorum o yüzden pek 2nvi el alasım yok ne yapmalıyım peki
Ben sıkılsamda ürünü satmam çünkü elimde durmasında sorun olmaz aklımdaki soru fotoğrafını koyduğum ürün alınır mı? sizin öneriniz nedirÇoğu insan hevesle alıp 1 ay kullanıp satıyor. 2ci elde alsan sifir ayarında olucak. Belki sende hevesle alıp hevesin gidecek. 2 ci el diye önyargıya düşme bence
Resmi kaydet Google da arat yorumlara bak. Ya da reddit de konu aç. Küresel olduğu için forum illa alanların yorumları olucaktir. Bilmediğim ve kullanmadığım marka yanlış yönlendirmek istememBen sıkılsamda ürünü satmam çünkü elimde durmasında sorun olmaz aklımdaki soru fotoğrafını koyduğum ürün alınır mı? sizin öneriniz nedir