Patriot Mehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
hocam güzel emek var bence yap,bedava olsa alıcısı çok olur, mantıklı uygulama
Teşekkür ederim hocam. Uygulama 1–2 gün içinde GitHub’da açık kaynak olarak paylaşılacak. Normalde bugün yayınlamayı planlıyordum ancak kapsamlı bir hata ayıklama sürecine girdim. Yayınlamadan önce en iyi şekilde optimize etmeyi hedefliyorum.hocam güzel emek var bence yap,bedava olsa alıcısı çok olur, mantıklı uygulama
Teşekkür ederim hocam. Aslında ben klasik anlamda kod yazabilen biri değilim. Ancak proje planlama, modüler yapı kurma, hangi yazılım dilinin ne işe yaradığını bilme ve ileride eklenecek özellikleri tasarlama tarafında iyiyim. Projeyi bu sayede ortaya çıkardım. Kod tarafındaki eksikleri de LLM desteğiyle kapattım. Yani işin mimari ve fikir kısmı benden, uygulama da bu şekilde şekillendi.kardeşim bende kod yazıyom bence bilmeyen için çok güzel bende şu an bilmiyom mesela seninki gayet güzel aama
Hocam rica etsem çıkınca bana link atar mısın bide bu mobile gelme ihtimali varmı güzel olabilirTeşekkür ederim hocam. Uygulama 1–2 gün içinde GitHub’da açık kaynak olarak paylaşılacak. Normalde bugün yayınlamayı planlıyordum ancak kapsamlı bir hata ayıklama sürecine girdim. Yayınlamadan önce en iyi şekilde optimize etmeyi hedefliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam. Aslında ben klasik anlamda kod yazabilen biri değilim. Ancak proje planlama, modüler yapı kurma, hangi yazılım dilinin ne işe yaradığını bilme ve ileride eklenecek özellikleri tasarlama tarafında iyiyim. Projeyi bu sayede ortaya çıkardım. Kod tarafındaki eksikleri de LLM desteğiyle kapattım. Yani işin mimari ve fikir kısmı benden, uygulama da bu şekilde şekillendi.
hocam yayınlayınca linki atarsan bu konuya sevinirimTeşekkür ederim hocam. Uygulama 1–2 gün içinde GitHub’da açık kaynak olarak paylaşılacak. Normalde bugün yayınlamayı planlıyordum ancak kapsamlı bir hata ayıklama sürecine girdim. Yayınlamadan önce en iyi şekilde optimize etmeyi hedefliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam. Aslında ben klasik anlamda kod yazabilen biri değilim. Ancak proje planlama, modüler yapı kurma, hangi yazılım dilinin ne işe yaradığını bilme ve ileride eklenecek özellikleri tasarlama tarafında iyiyim. Projeyi bu sayede ortaya çıkardım. Kod tarafındaki eksikleri de LLM desteğiyle kapattım. Yani işin mimari ve fikir kısmı benden, uygulama da bu şekilde şekillendi.