10.000Tl var şuan bende ve bunu bir yere yatırmak istiyorum sizce Eth yükselir mi ? Yoksa Btc ye mi yatırmalıyim.Eth çok düştü 0.5 eth şuan alabilirim direk ama sizede sormak istedin bu yılin sonuna kadar sizce nereye yatırmaliyim ?
Ben ETH 2.0'a yatırıcam BTC'ye bastım 2K kâr ettim çok iyi oldu yatırmam paran varsa yatırabilirsin YTD10.000Tl var şuan bende ve bunu bir yere yatırmak istiyorum sizce Eth yükselir mi ? Yoksa Btc ye mi yatırmalıyim.Eth çok düştü 0.5 eth şuan alabilirim direk ama sizede sormak istedin bu yılin sonuna kadar sizce nereye yatırmaliyim ?
Şu zaman da ki grafiğe bakıldığında ilerisi çok belirsiz gözüküyor. Yerinde olsam risk almazdım. Günlük takip yapmalı ve grafik yorumlamayı öğrenerek dipten alım yapmalısın.10.000Tl var şuan bende ve bunu bir yere yatırmak istiyorum sizce Eth yükselir mi ? Yoksa Btc ye mi yatırmalıyim.Eth çok düştü 0.5 eth şuan alabilirim direk ama sizede sormak istedin bu yılin sonuna kadar sizce nereye yatırmaliyim ?
ETH 2.0 anlatabilirmisinizBen ETH 2.0'a yatırıcam BTC'ye bastım 2K kâr ettim çok iyi oldu yatırmam paran varsa yatırabilirsin YTD
ETH 2.0 anlatabilirmisiniz
+SonsuzBoşver altın al.
KomikBen ETH 2.0'a yatırıcam BTC'ye bastım 2K kâr ettim çok iyi oldu yatırmam paran varsa yatırabilirsin YTD