Öneri Sizce Btc 10.000 tl yatırılır mı?

KadirSvn0

80+
Reaksiyon skoru
17
10.000Tl var şuan bende ve bunu bir yere yatırmak istiyorum sizce Eth yükselir mi ? Yoksa Btc ye mi yatırmalıyim.Eth çok düştü 0.5 eth şuan alabilirim direk ama sizede sormak istedin bu yılin sonuna kadar sizce nereye yatırmaliyim ?

10.000Tl var şuan bende ve bunu bir yere yatırmak istiyorum sizce Eth yükselir mi ? Yoksa Btc ye mi yatırmalıyim.Eth çok düştü 0.5 eth şuan alabilirim direk ama sizede sormak istedin bu yılin sonuna kadar sizce nereye yatırmaliyim ?
Ben ETH 2.0'a yatırıcam BTC'ye bastım 2K kâr ettim çok iyi oldu yatırmam paran varsa yatırabilirsin YTD

Şu zaman da ki grafiğe bakıldığında ilerisi çok belirsiz gözüküyor. Yerinde olsam risk almazdım. Günlük takip yapmalı ve grafik yorumlamayı öğrenerek dipten alım yapmalısın.

şuan btc 10k basarsan 500 olunca 16k-17k para alıyorsun bilmiyorum yani riskli baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,924
Üyeler
174,462
Son üye
runxe
Geri