Sizce bu anakart alınır mı?

yagmaci7

80+
Reaksiyon skoru
57
Alinir guzel anakart ama hangi islemci ve diger parcalarla kullanacaksiniz?

Suan x3d islemcileri bile 8k fiyat bandindaki anakartlarin cogu fazlasiyla beslemeye yeterli diger pacalar pahali diye anakartida pahali almaliyim diye bi algi var ve buna hic gerek yok sistem parcalarini solersen sana en iyi sekilde yardimci olabilirim 🫡

Suan x3d islemcileri bile 8k fiyat bandindaki anakartlarin cogu fazlasiyla beslemeye yeterli diger pacalar pahali diye anakartida pahali almaliyim diye bi algi var ve buna hic gerek yok sistem parcalarini solersen sana en iyi sekilde yardimci olabilirim 🫡
Teşekkürler anakartı aldım. parçalarım işlemci 7800x3d ekran kartı rtx 5070 ti 6400mhz 32gb de ram var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bide biraz fazla uzun süreli düşünüyorum çok anakarta dokunmak istemiyorum yani bu sistem beni rahat 5 sene götürür diye düşünüyorum sonrada anakart değiştirmeden en güncel am5 soket işlemciye geçip onlada bi 4 5 sene devirmeyi planlıyorum

Bide sizce bu anakart zen 6 zen 7 desteklermi

Am6 ucundan sizdirildi.
Suan elinizdeki sistem 2k ultra ayarlarda sizi 4 5 sene boyunca goturucek.
4 5 sene sonra goturmediginde sistemi henilemek istediginizde am6 soketler ciktigindan guncelleyemiceksiniz.

Yapabilitorsaniz iptal edip daha ucuz bir anakarta gecmenizi oneririm yinede sizin karariniz.

Piyasada ozellikle psu ve anakartta diger parcalar xok pahali oldugundan bu 2 parcaninda o fiyatlarda alinmasi gerektigi algisi olusmu ama dedigim gibi oyle degil.

Suanda 5k fiyatindaki analartlar senin islemcini, 10k bandindaki anakartlarda muhtemelen 3 sene sonra ciakcak islemcileri rahatlikla kaldirir diye dusunutorum.

Yinede sizin paraniz sin karar sizin 🫡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemem

bende bu asus kartı almayı düşünüyorum sen aldınmı hangi işlemciyi alcan bu kartla kullanmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,916
Üyeler
183,186
Son üye
Morçiçek
Geri