Nasıl bulamadınız?hocam opel bulamadım 40 bin civarına.
270 binde araba o270,000 de bakımları düzenli yapılmadıysa çok sorun çıkarır
Mesaj otomatik birleştirildi:
değmez
Allaha havale ediyorum. Düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor ve elimden bir şey gelmemesi de beni delirtiyor. Ondan sonra aman gençler yurt dışına gitmesin ama bu vatanı onlar kurtaracak. Hastır lan adam olup gençlerin önünü açıp yardım edeceğinize hepsinin sırtına yük üstüne yük koyuyorsunuz sonra gençlikten bir şeyler bekliyorsunuz. Kardeşim gidin kaçın bu ülkeden canınızı kurtarın. Benim fırsatım olursa hemen değerlendirip gidicem lanet olsun böyle yönetime de yönetene de.Bu yönetimde normal değilmi sence 1 yane hayalim vardı Ulan 1 s2000 2009 bayi fiyatı 65 bin TL şimdi yıllar geçti ve sonuç 1 yıl önce 750 bim TL ye sahte ilan koyuldu dalga geçtim bir bakıyorsun şimdi en ucuzu 450 k 1 milyonları geçti 3 kuruş etmeyen araba
Bana kalsa almam
hocam size zahmet 40 bine konya afyon ve karaman civarından alınabilecek bir araba önerir misiniz. bir de şu arabalar sizce?Bana kalsa almam
Alınmaz demiyorum ben almam
Konyanın sanayisi büyük ama o arabayı millet başından savar
Birde klima sıkıntısı var
Az soğutuyor demiş demek ki kaçak var
Motoru güzelse bakılır ama
Lada sorun çıkarmaz ama ustasını bulamazsınhocam size zahmet 40 bine konya afyon ve karaman civarından alınabilecek bir araba önerir misiniz. bir de şu arabalar sizce?
Lada Vega Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Lada Vega fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.comOpel Vectra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Vectra fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Corolla derim hocamDostlar yaklaşık 40.000 TL bütçemiz var 4 kişilik aile için araba lazım ve şu arabayı almayı düşünüyoruz: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ropa-1.4-temiz-kazasiz-muayer-896561763/detay en az 1 sene kullanılacak sonra satma ihtimalimiz de var. Sorum şu sizce bu araba alınır mı ? Bu bütçede alabileceğimiz başka bir model var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Denizgezen hocam siz arabalardan anlıyorsunuz diye biliyorum sizce nasıl alınır mı?
Ben parçasını rahat bulabileceğini sanmıyorum@Denizgezen hocam amcam şu arabayı önerdi sizce nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-temiz-masrafsiz-primeria-938742267/detay
Binmedim sürmedim sökmedimAraba nasıl peki?