ananas_suyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 661
Suzuki Vitara hibrit gl elegance nasıl araba 4 kişilik bir aileyiz de araba alcaz alınır mı? sizce
Bence hiç suzikiye hiç girmeyin ama para sizin karar sizin ama alırsanız satmaniz zor olurSuzuki Vitara hibrit gl elegance nasıl araba 4 kişilik bir aileyiz de araba alcaz alınır mı? sizce
Alınmaz. Skoda süperb lere bakılabilir.Suzuki Vitara hibrit gl elegance nasıl araba 4 kişilik bir aileyiz de araba alcaz alınır mı? sizce
Hocam benim dedim araba 690bin sizin dediniz 1milyon aradaki fiyat farkı az değilkiAlınmaz. Skoda süperb lere bakılabilir.
Skoda kamiq nasıl hocam pekiBence hiç suzikiye hiç girmeyin ama para sizin karar sizin ama alırsanız satmaniz zor olur
1.0 motor size yeterliyse alabilirsiniz ama o kasaya yeterli değil benceHocam benim dedim araba 690bin sizin dediniz 1milyon aradaki fiyat farkı az değilki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Skoda kamiq nasıl hocam peki
Hocam bana okadar para verip 2.el araç almak mantıklı gelmiyor 700bin TL az değil 700bin TL ye sıfır yüzlerce araç varken 2.el almak mantıklı değil bana göre1.0 motor size yeterliyse alabilirsiniz ama o kasaya yeterli değil bence
Skoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
O zaman scalla öneririm 100 lerce sıfır dediğimiz arabaların hepsi 1.0 bana yetersiz geliyor açıkcası ama size yeterliyse alabilirsin.Hocam bana okadar para verip 2.el araç almak mantıklı gelmiyor 700bin TL az değil 700bin TL ye sıfır yüzlerce araç varken 2.el almak mantıklı değil bana göre
Skoda kamiq çok güzel araba almanızı tavsiye ederim satarkende kolay satılır tutulan bir araç.Hocam benim dedim araba 690bin sizin dediniz 1milyon aradaki fiyat farkı az değilki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Skoda kamiq nasıl hocam peki