drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
- Bütçe
- 2500
Amazon da indirimde başka yerde. Var mı daha ucuz bilmiyorum 0 ürün https://amzn.eu/d/aqempLh alınır mı?
ne alınırKaç para olursa olsun Aula F75 alınmaz. Hem home tuşu yok, hem de alt gr tuşu yok. @ bile yapamıyorsun. Özellikle linux kullanıyorsan.
Yazılımından end tuşunu home tuşuna çevirebilirsin aynı şekil ctrl alt q ile @ yapabilirsin olmuyorsa başka tuşa da atayabilirsinKaç para olursa olsun Aula F75 alınmaz. Hem home tuşu yok, hem de alt gr tuşu yok. @ bile yapamıyorsun. Özellikle linux kullanıyorsan.
Günlük olarak linux kullanıyorum ve bunların hiç birisi yapılmıyor.Yazılımından end tuşunu home tuşuna çevirebilirsin aynı şekil ctrl alt q ile @ yapabilirsin olmuyorsa başka tuşa da atayabilirsin
Windowsta üzmüyor da linux da bilememGünlük olarak linux kullanıyorum ve bunların hiç birisi yapılmıyor.
F75 Alınır da hangi rengi alınır switchlerde değişiyor sanırım her rengindene alınır
renk farketmiyorsa reaper veya graywood v4 lü bakWindowsta üzmüyor da linux da bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F75 Alınır da hangi rengi alınır switchlerde değişiyor sanırım her renginde
Nedenalma sakın
5075B plus dracula kar nasıl 3 k 3.5k civarı?Akkonun yüzde 75 klavyelerine bak kampanyalar duruyor ise aula nın dandik yazılımından daha iyi
O tarz şeyler kısayolları biliyorsan yapması kolayda mesela @ işareti alt+ctr+q yapınca oluyor fakat Bana göre f75 sadece temudan indirim olup alındığı zaman avantajlı iyi bir klavyeydi onun dışında 2500tl verilmez şuandaKaç para olursa olsun Aula F75 alınmaz. Hem home tuşu yok, hem de alt gr tuşu yok. @ bile yapamıyorsun. Özellikle linux kullanıyorsan.
Evet mantıklı 500 e almıştım temudan akko 5075B plus olan model nasıl acabaO tarz şeyler kısayolları biliyorsan yapması kolayda mesela @ işareti alt+ctr+q yapınca oluyor fakat Bana göre f75 sadece temudan indirim olup alındığı zaman avantajlı iyi bir klavyeydi onun dışında 2500tl verilmez şuanda