Öneri Sizce bu Aula F75 Alınır mı?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,245
Bütçe
2500
Kaç para olursa olsun Aula F75 alınmaz. Hem home tuşu yok, hem de alt gr tuşu yok. @ bile yapamıyorsun. Özellikle linux kullanıyorsan.

Kaç para olursa olsun Aula F75 alınmaz. Hem home tuşu yok, hem de alt gr tuşu yok. @ bile yapamıyorsun. Özellikle linux kullanıyorsan.
Yazılımından end tuşunu home tuşuna çevirebilirsin aynı şekil ctrl alt q ile @ yapabilirsin olmuyorsa başka tuşa da atayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico kampanyası geçerli mi diye iyzico desteğe sorun geçerliyse 2300tlye gelmiş olur

Yazılımından end tuşunu home tuşuna çevirebilirsin aynı şekil ctrl alt q ile @ yapabilirsin olmuyorsa başka tuşa da atayabilirsin
Günlük olarak linux kullanıyorum ve bunların hiç birisi yapılmıyor.

Windowsta üzmüyor da linux da bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F75 Alınır da hangi rengi alınır switchlerde değişiyor sanırım her renginde
renk farketmiyorsa reaper veya graywood v4 lü bak

Akkonun yüzde 75 klavyelerine bak kampanyalar duruyor ise aula nın dandik yazılımından daha iyi

O tarz şeyler kısayolları biliyorsan yapması kolayda mesela @ işareti alt+ctr+q yapınca oluyor fakat Bana göre f75 sadece temudan indirim olup alındığı zaman avantajlı iyi bir klavyeydi onun dışında 2500tl verilmez şuanda

O tarz şeyler kısayolları biliyorsan yapması kolayda mesela @ işareti alt+ctr+q yapınca oluyor fakat Bana göre f75 sadece temudan indirim olup alındığı zaman avantajlı iyi bir klavyeydi onun dışında 2500tl verilmez şuanda
Evet mantıklı 500 e almıştım temudan akko 5075B plus olan model nasıl acaba

Son düzenleme:
2.4ghz modunda kopma yapıyor benimki. Debounce ayarı sıkıntılı. Alınabilecek bir klavye değil.

Geri