Öneri Sizce bu Aula F75 Alınır mı?

2.4ghz modunda kopma yapıyor benimki. Debounce ayarı sıkıntılı. Alınabilecek bir klavye değil.
Bende hiç sorun olmamıştı fakat tekrar amazondan 2.5 k ya almak biraz mantıksız geliyor bana alternatif o fiyat bandın bir tık üzerinde akko 5075B plus dracula castle switchli modeller var onlar nasıl acaba ?

1k ya mantikli onuda bulmak imkansız gibi bisey şuan

O tarz şeyler kısayolları biliyorsan yapması kolayda mesela @ işareti alt+ctr+q yapınca oluyor fakat Bana göre f75 sadece temudan indirim olup alındığı zaman avantajlı iyi bir klavyeydi onun dışında 2500tl verilmez şuanda
Lİnux kullanırken kısayollar olmuyor. Linux üzerinde yazılımı da çalışmıyor. Bak bu yorumumu bile linux üzerinden yazıyorum. GÜnlük olarak linux kullanıyorum.

Bu kadar küçük klavye nasıl kullanabiliyorsunuz helal olsun baya tutan bir klavye çünkü

Lİnux kullanırken kısayollar olmuyor. Linux üzerinde yazılımı da çalışmıyor. Bak bu yorumumu bile linux üzerinden yazıyorum. GÜnlük olarak linux kullanıyorum.
Linux nasıl bir işletim sistemi hocam windowsa nazaran?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar küçük klavye nasıl kullanabiliyorsunuz helal olsun baya tutan bir klavye çünkü
Numpad aktif kullanan biriyim normalde fakat alışınca gerek kalmıyor numpade ama numpad ihtiyacı doğabiliyor yinede

İlk defa bu tarz klavye kullananların mızıklaması normal ama windowsta her şey yapılabiliyor sadece alışmak lazım, hiçbir tuşun yokluğunu hissetmedim ben.

İlk defa bu tarz klavye kullananların mızıklaması normal ama windowsta her şey yapılabiliyor sadece alışmak lazım, hiçbir tuşun yokluğunu hissetmedim ben.
Gayet iyi klavye olumsuz sorun yaşamadım hiç fakat 2.5k ya tekrar alır mıyım emin değilim daha iyileri var çünkü bir tık üstünde

windowsta her şey yapılabiliyor
Herkes windows kullanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linux nasıl bir işletim sistemi hocam windowsa nazaran?
Ben çok memnunum. Oyun için tabii ki bir windows bilgisayarım var. Win 10 iot ltsc sürümü yüklü. Günlük işlerim için olan bütün bilgisarlarım için debian tabanlı linux dağıtımlarını tercih ediyorum. Kaynak kullanımı düşük, telemetri gibi saçmalıklar yok, hiç bir dayatma yok. SBC'ler üzerinde bile çok rahatlıkla çalışabiliyor.

Geri