HomerSer
80+ Bronze
Dahası
Şimdi olayı kısa ve öz anlatıcam. Ben 9. sınıfım ve yaşıtlarıma göre çok iriyim 185 boyum var. Ben bir hafta önce kendimden bir yaş küçük arkadaşımla bisiklet sürüp geziyoduk. Sonra ortaokuldan kalma bir serseri vardı . 2 arkadaşı daha vardı yanında geldi önümüzü kesti ne bakıyon la falan dediler biz bişey yapmadığımız halde .ben bunları zaten ortaokuldayken bana çelme taktıkları için okulda dövmüştüm ama o zamanlar pek arkaları yoktu . Şimdi arkaları var ve bildiğiniz sincan bebeleri hepsi, bıçaklarlar acımazlar yani. neyse işte önümüzü kestiler benim zaten aram bunlarla iyi değil ben indim bisikletten ikisininin yakasından tuttum duvara yasladım 3. arkadaşı da geldi beni ittirdi ayırdı bizi bıraksalar rahat döverim hepsi yaşıtım ama onların boyu 1.55 falan .daha sonra arkaları olduğu aklıma geldi bıraktım .tekrar bindim bisiklete sonra sizle uğraşmak istemiyorum belanı arama benden falan dedim oda bekle 2 3 gün sonra gelcez falan dedi ( evimi biliyo) eğer tek başına gelirse bu sefer döverim ama arkası sıkıntı sizce 2 3 gün sonra gelecek olursa ne yapayım. sitede oturuyorum baya bi 10 12 kişi arkadaş varızdır. sizce onları o gün sitede bekleyelim mi eğer döversem büyük ihtimal şişlerler beni