Neler Yeni

Sizce Bu Dayak Yeme Riskine Girmeli miyim?

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
lazım olursa yazarım ayıkta ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankalar çocuk instagramdan bana ulaştı saat öğlen 1 de geliyorlarmış sonucu yazacam buraya çok heyecanlıyım off gaza geldim
arkadaşlarlada konuştum bazıları dedi ben tanıyorum onlar bıçak çekemez falan dedi bekleyecez 14 kişiyiz sözleştik yarın 12 de toplanıp bekliycez yarın 1den sonra kavga bittiği anda yazarım
Kavgadan sonr aynen yine etiketleyip sonucu söyle çok merak ediyorum

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
lazım olursa yazarım ayıkta ol

kankalar çocuk instagramdan bana ulaştı saat öğlen 1 de geliyorlarmış sonucu yazacam buraya çok heyecanlıyım off gaza geldim
arkadaşlarlada konuştum bazıları dedi ben tanıyorum onlar bıçak çekemez falan dedi bekleyecez 14 kişiyiz sözleştik yarın 12 de toplanıp bekliycez yarın 1den sonra kavga bittiği anda yazarım
mahallede esnaf varsa onlarda nyardım iste onlar döner bıçağıyla kovalar çocukalrı

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Yenikentteyim ben dc den yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Adam topla bence

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yardıma gelebilirim boyum 1.85 kilom 80 4 senediŕ kick box yapıyorum 18 yaşındayım.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Tamam yazarım buraya

Yardıma gelebilirim boyum 1.85 kilom 80 4 senediŕ kick box yapıyorum 18 yaşındayım.
Of sen ağır abiye benziyosun Ankara'da bana yakın mısın

Eyvallah kanka lazım olursa yazarım

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Ver hepsinin eline 50 kuruş salarlar seni. :D
(!)
Çok dalga geçiyorsun yalnız sen, bence bu kadar mesaj kasmaya çalışmasanmı

(!)

Techno08

80+ Gold
Kalabalıkta artislik taslayanın tenhada özrü kabul olmaz…

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
otur evde kitle kapıları iri yaırısn tamamda o kadar çocukla başa çıkamazsın

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Bıçak tehlikesi yoksa bekleyin bence

bence bekleme okadar bıçak filan diyosan ama sen bilirsin

2 3 gün kekolarda zaman aşımı demektir eğer 2 3 gün içerisinde haber almazsan salarlar raat ol ha eğer salmazlarsa erkek gibi çıakcan karşılarına dayağını yiyeceksin öldürcek halleri yok. aradan o iki üç taneyi ayıkla.

kanka bıçaklılar falan diyorsun aman dikkat

arkadaşlarını çağır ve toplu bıçak çekin

kesin bıçakla geleceklerini biliyosan polis çağrmanı tavsiye ederim içeriye tıkarlar hepsini akılları başlarına gelir ama bıçak getiriceklerini sanmam getirseler bile korkutmak için

knk arka olayları sıkıntı ya başıma arkadaşla 2 kişiyiz çocuk artislik yaptı dövücez çocuğu sonra ıslıklar yükseldi birden abartmıyorum +80 kişi geldi satırlar bıçaklar bir polis abim geldi ayırdı.

Islah evi var. Seni bıçakladı diye suçsuz gibi dışarıda mı gezecek sanıyorsun. Sana bıçağı sapladı diyelim( Allah korusun) dışarıda rahatça gezemez sende ailenden birine söyle gelirlerse eğer çağır polisi bitsin mesele

şehirdeki tüm çocukları topla

yat yere 30 şınav çek

Aslında kekolar iyi insanlar.
Birkaç gün takılmıştım cips kola falan ısmarladılar.
Kavgada bana yardım ettiler.
O gün cüzdanım kaybolmuştu ama iyi insanlar gerçekten.
Sen de özür dile arkadaş ol.

Sende adam topla kavgaya gir.
Sakın öyle bir şey yapma olayın ne olduğunu önce konuşun anlamıyorlarsa olay yerinden uzaklaşın.

O kadar kolay mı la 50 kuruş verip geçmek?

Bıçak işi sakat duruma göre hareket et cidden baktın arkaları sağlam şiş/bıçak falan kopmuş geliyorlar evden dışarı çıkma zaten yaşın küçük başına iş alma derim it serseriyle uğraşmanın bir faydası dokunmadığı gibi zararını görürsün.

Eğer cidden de dediğim gibi ağır geldiler iş sakat ara 155'i kaçacak delik ararlar.

Bıçak diyorsun şakası olmaz.İki ***** için hayatın bellenmesin.Ters mers yapma bırak napıyolarsa yapsınlar bulaşma.

Kanka yenikentteyim geleyim istersen .
:D

Hocam semt sincan olduğuna göre iş sıkıntı. Hiç riske girme bunların polisden fln korkusu yok takarlar bıçağı kaçarlar. Hiç kavga çıkarayım sataşayım edeyim iriyim deme 10 dk içerisinde 50 kişi oluyorlar Allah korusun bıçaklanırsan yada zarar görürsen kimin yaptığını bile bilemezsin.

Ver hepsinin eline 50 kuruş salarlar seni. :D
(!)

Doğruya doğru insan tekin olmayan tipleri gördüğünde huzursuz olur, küçükken bu tarz durumlar yaşadım (şu an daha sakinim) bu tarz tiplerle çok ilgilenmeyin, boş beleş çocuklar büyüdüklerinde de bu karakter genelde değişmiyor. Ha bir halt yapacaklarından değil ama sen yine de kendini savunmasını bil.

15 yaşında ne bu racon? :D Yaptıkları saçmalıktan başka bir şey değil. Bu arada eğer bıçak çekerler falan diyorsan polise haber ver.

Sende yakın mahaledeki tırrekleri topla

Hocam babam dönerci şakasız her türlü döner bıçağı var elimde sünnetçi lazımsa dm at hallederiz 😉

Bıçak tehlikesi varsa yada kanıtlayabilirsen polisi araman daha mantıklı olur, onun dışında bıçak yoksa kavgaya girmekten korkma.

Tabi hayatta olursa.

mahallede esnaf varsa onlarda nyardım iste onlar döner bıçağıyla kovalar çocukalrı

Adam topla bence

al kardeşim ilacın burda

Çok dalga geçiyorsun yalnız sen, bence bu kadar mesaj kasmaya çalışmasanmı

(!)

Kalabalıkta artislik taslayanın tenhada özrü kabul olmaz…

otur evde kitle kapıları iri yaırısn tamamda o kadar çocukla başa çıkamazsın

agalar mesalarınız için teşekkür ederim bugun 1.30 gibi geldiler 10 kişi falan bizde tam 13 kişiydik 2 sinde muşta vardı sanırım ama evlerine postaladık sonra arkadaşım aradan en baştaki olayı çıkartan çocukların 3 ünü sürükledi önümüze attı çocuklara bida bulaşmıyacaklarına yemin ettirdik en sonda özür dilettik bıraktık . 2sinin muştalarınada ellerin aldık attık çöpe. bidaha uğraşmaz heralde bıçak getirmemişler yani

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
agalar mesalarınız için teşekkür ederim bugun 1.30 gibi geldiler 10 kişi falan bizde tam 13 kişiydik 2 sinde muşta vardı sanırım ama evlerine postaladık sonra arkadaşım aradan en baştaki olayı çıkartan çocukların 3 ünü sürükledi önümüze attı çocuklara bida bulaşmıyacaklarına yemin ettirdik en sonda özür dilettik bıraktık 2sinin muştalarınada ellerin aldık attık çöpe bidaha uğraşmaz heralde bıçak getirmemişler yani
Film senaryosumu yazıyon olm basit birşeymi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,221
Üyeler
168,264
Son üye
BSemih
Top Bottom