Neler Yeni

Sizce Bu Dayak Yeme Riskine Girmeli miyim?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bilemedim ama yaş aralığımız 14 23 yaş aralığı aramzda 22 yaş civarı 6 - 7 abi katılabilir ekstra olarak işte o zaman 20 kişi falan oluyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 yaşındaki cocukları hapse atacaklarını sanmam
Islah evi var. Seni bıçakladı diye suçsuz gibi dışarıda mı gezecek sanıyorsun. Sana bıçağı sapladı diyelim( Allah korusun) dışarıda rahatça gezemez sende ailenden birine söyle gelirlerse eğer çağır polisi bitsin mesele

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
knk arka olayları sıkıntı ya başıma arkadaşla 2 kişiyiz çocuk artislik yaptı dövücez çocuğu sonra ıslıklar yükseldi birden abartmıyorum +80 kişi geldi satırlar bıçaklar bir polis abim geldi ayırdı.

Bence bekleyin aksine bu iş bitmez ağızlarının payını verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

xD

18 yaş altı taşımak yasak

polis gelirse kaçarlar zaten poliste kovalamaz

Islah evi var. Seni bıçakladı diye suçsuz gibi dışarıda mı gezecek sanıyorsun. Sana bıçağı sapladı diyelim( Allah korusun) dışarıda rahatça gezemez sende ailenden birine söyle gelirlerse eğer çağır polisi bitsin mesele

adama gibi bekliycem sitede bıçak getirseler bile saplayacak kadar cesur olduklarını düşünmüyorum eğer kavga çıkarsa 2 3 gün sonra kunuyu güncellerim

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
şehirdeki tüm çocukları topla

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sende adam topla kavgaya gir.
Sakın öyle bir şey yapma olayın ne olduğunu önce konuşun anlamıyorlarsa olay yerinden uzaklaşın.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Aslında kekolar iyi insanlar.
Birkaç gün takılmıştım cips kola falan ısmarladılar.
Kavgada bana yardım ettiler.
O gün cüzdanım kaybolmuştu ama iyi insanlar gerçekten.
Sen de özür dile arkadaş ol.
abi özür dilersem üstüme çıkarlar valla hergün gelir senden para falan alır zorla öyle tipler

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şimdi olayı kısa ve öz anlatıcam. Ben 9. sınıfım ve yaşıtlarıma göre çok iriyim 185 boyum var. Ben bir hafta önce kendimden bir yaş küçük arkadaşımla bisiklet sürüp geziyoduk. Sonra ortaokuldan kalma bir serseri vardı . 2 arkadaşı daha vardı yanında geldi önümüzü kesti ne bakıyon la falan dediler biz bişey yapmadığımız halde .ben bunları zaten ortaokuldayken bana çelme taktıkları için okulda dövmüştüm ama o zamanlar pek arkaları yoktu . Şimdi arkaları var ve bildiğiniz sincan bebeleri hepsi, bıçaklarlar acımazlar yani. neyse işte önümüzü kestiler benim zaten aram bunlarla iyi değil ben indim bisikletten ikisininin yakasından tuttum duvara yasladım 3. arkadaşı da geldi beni ittirdi ayırdı bizi bıraksalar rahat döverim hepsi yaşıtım ama onların boyu 1.55 falan .daha sonra arkaları olduğu aklıma geldi bıraktım .tekrar bindim bisiklete sonra sizle uğraşmak istemiyorum belanı arama benden falan dedim oda bekle 2 3 gün sonra gelcez falan dedi ( evimi biliyo) eğer tek başına gelirse bu sefer döverim ama arkası sıkıntı sizce 2 3 gün sonra gelecek olursa ne yapayım. sitede oturuyorum baya bi 10 12 kişi arkadaş varızdır. sizce onları o gün sitede bekleyelim mi eğer döversem büyük ihtimal şişlerler beni
Döv.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bıçak işi sakat duruma göre hareket et cidden baktın arkaları sağlam şiş/bıçak falan kopmuş geliyorlar evden dışarı çıkma zaten yaşın küçük başına iş alma derim it serseriyle uğraşmanın bir faydası dokunmadığı gibi zararını görürsün.

Eğer cidden de dediğim gibi ağır geldiler iş sakat ara 155'i kaçacak delik ararlar.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Şimdi olayı kısa ve öz anlatıcam. Ben 9. sınıfım ve yaşıtlarıma göre çok iriyim 185 boyum var. Ben bir hafta önce kendimden bir yaş küçük arkadaşımla bisiklet sürüp geziyoduk. Sonra ortaokuldan kalma bir serseri vardı . 2 arkadaşı daha vardı yanında geldi önümüzü kesti ne bakıyon la falan dediler biz bişey yapmadığımız halde .ben bunları zaten ortaokuldayken bana çelme taktıkları için okulda dövmüştüm ama o zamanlar pek arkaları yoktu . Şimdi arkaları var ve bildiğiniz sincan bebeleri hepsi, bıçaklarlar acımazlar yani. neyse işte önümüzü kestiler benim zaten aram bunlarla iyi değil ben indim bisikletten ikisininin yakasından tuttum duvara yasladım 3. arkadaşı da geldi beni ittirdi ayırdı bizi bıraksalar rahat döverim hepsi yaşıtım ama onların boyu 1.55 falan .daha sonra arkaları olduğu aklıma geldi bıraktım .tekrar bindim bisiklete sonra sizle uğraşmak istemiyorum belanı arama benden falan dedim oda bekle 2 3 gün sonra gelcez falan dedi ( evimi biliyo) eğer tek başına gelirse bu sefer döverim ama arkası sıkıntı sizce 2 3 gün sonra gelecek olursa ne yapayım. sitede oturuyorum baya bi 10 12 kişi arkadaş varızdır. sizce onları o gün sitede bekleyelim mi eğer döversem büyük ihtimal şişlerler beni
Bıçak diyorsun şakası olmaz.İki ***** için hayatın bellenmesin.Ters mers yapma bırak napıyolarsa yapsınlar bulaşma.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1622464522853.png

Samurai misali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,080
Üyeler
168,080
Son üye
Samil13
Top Bottom