Çözüldü✓ Sizce bu ekran kartı takası mantıklı mı?

RX 6500 XT ile RX 6650 XT nin mi ?
Yok rx6600xtyle rx6650xtnin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus dual sicaklik olarak iyide olsa wattman sorunlari nedense en cok karsilasilan model bende onu kullaniyorum

Performans,fiyat neyden bahsediyorsun
Wattman sorununu 2-3 kere yasadim rx6500 xtde

Öncelikle Selamın Aleyküm İşlemcimi Ryzen 3 4100'den Ryzen 5 5600'e yükseltmiştim ve üstüne ID-Cooling SE 224-XTS aldım işlemci işimi bitirdim şimdide ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü yeterli gelmiyor işlemciyi aldığım bilgisayarcıyla konuştum elinde tertemiz 2 yıldan fazla garantisi olan Asus Dual RX6650xt varmış üstüne RX6500xt sayınca 4000 TL'ye veriyor benim kartım tertemiz sıkıntısız kfg var ama garantisi az kaldı sizce bu takas mantıklı mı ?
Bence 2.el amd alma çok sıkıntı yaşarsın yazılımsal olarak hatalı olduğunu için satıyolar genelde

Arkadaşlar AMD kartlarda donanımsal bir arıza yok, Yazılımsal dediğiniz ise şu sıralar çok nadir olan bi driver veya stabilite problemi oluyor çözümleri zor değil. Ama pandemi dönemindeki RX 500 serileri devrinde değiliz yani nedir bu abartı ?

Arkadaşlar AMD kartlarda donanımsal bir arıza yok, Yazılımsal dediğiniz ise şu sıralar çok nadir olan bi driver veya stabilite problemi oluyor çözümleri zor değil. Ama pandemi dönemindeki RX 500 serileri devrinde değiliz yani nedir bu abartı ?
Bende rx6500xtde fazla sorun yaşamadım 2 kere wattman aldım oda ayarlarını oynadım diye

Nadir mi stabilite mi kayit alinca en az 10-15 fps dusuyor

Bende rx6500xtde fazla sorun yaşamadım 2 kere wattman aldım oda ayarlarını oynadım diye

Dostum sana diyeceğim, tanıdıktır bilmem nedir mahalle bilgisayarcılarından heleki şu devirde hayır gelmez senin kartının üstüne 4000 e takasa girilmez kazık yersin. İlla yükselticem diyorsan 6500XT yi piyasaya göre hızlıca göndericeğin bi miktara sat sonra RX 6600 veya 6650 al ikinci el ama bilgisayarcıdan değil bireysel birinden al.

Nadir mi stabilite mi kayit alinca en az 10-15 fps dusuyor

Ekran kaydı konusunda AMD nin kendi programını kullanıyorsan haklısın ekran kaydı Radeon software üzerinden berbat ama ekran kaydı almak zaten heleki yüksek kalitede ise rahat 5 fps fark eden bir şey. Bu bir sorun değil.

Dostum sana diyeceğim, tanıdıktır bilmem nedir mahalle bilgisayarcılarından heleki şu devirde hayır gelmez senin kartının üstüne 4000 e takasa girilmez kazık yersin. İlla yükselticem diyorsan 6500XT yi piyasaya göre hızlıca göndericeğin bi miktara sat sonra RX 6600 veya 6650 al ikinci el ama bilgisayarcıdan değil bireysel birinden al.

Ekran kaydı konusunda AMD nin kendi programını kullanıyorsan haklısın ekran kaydı Radeon software üzerinden berbat ama ekran kaydı almak zaten heleki yüksek kalitede ise rahat 5 fps fark eden bir şey. Bu bir sorun değil.
Tamamdır iyi günler hocam

bilgisayarcıdan bir şey alınmaz sat 2 el sahibindenden falan al veya sahibindenden takas yapıcak birini bul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri