dexter1010
80+
Ekran kartı modeli ve diğer parçalar?Merhabalar yeni bir sistem aldım ekran kartı ve psu uyuşmuyor sizce bisey olurmu pc 600w ekran kartı minimum 650 w
Rx6700 xt 12 gb i3Ekran kartı modeli ve diğer parçalar?
Fazlasıyla yeterli.Rx6700 xt 12 gb i3
Psu'nun üstünde tek kanalda verebileceği Watt değeri yazar fotoğrafını çekme imkanın mevcut mu?Rx6700 xt 12 gb i3
Hocam psu kalitesiz ise yetmeme gibi bi durum oluşmaz mı 500-510w gibi tek kanal verebilirse sistem kapanabilir 80+ var ise yeterli olur tabiFazlasıyla yeterli.
Everst olduğunu biliyorum sadecePsu'nun üstünde tek kanalda verebileceği Watt değeri yazar fotoğrafını çekme imkanın mevcut mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam psu kalitesiz ise yetmeme gibi bi durum oluşmaz mı 500-510w gibi tek kanal verebilirse sistem kapanabilir 80+ var ise yeterli olur tabi
Etiketini atar mısın üstündeki yazan rakamlar vardır 3 haneli onlarEverst olduğunu biliyorum sadece
Yok öyle bi yazı reisEtiketini atar mısın üstündeki yazan rakamlar vardır 3 haneli onlar
Örnek:Yok öyle bi yazı reis
Reis kafayla beraber geliyorÖrnek:
Tek kanal 528W verebiliyor. Bunu soruyorum
Benim sorduğum soru o etikette böyle değer yazar 550w altındaysa uymaz üstündeyse kullanabilirsin rahatReis kafayla beraber geliyor
Reis bide usb ile windows kurmak kolay mıBenim sorduğum soru o etikette böyle değer yazar 550w altındaysa uymaz üstündeyse kullanabilirsin rahat