Sizce bu hazır sistemi almalımıyım İtopya Rx 7600 i5 12400F

Hocam yani bu pc lerin bu kadar ucuz olmaları normalmi cunku daha dun 24 k dan dusuk 4060 pc yoktu piyasada ve suanda 4060 5600 lü pc 21.500tl acaba bi hatami var diye sormuştum yoksa bu pc den daha iyi bir pc bulamam direkt alirim yani
normal hocam kampanyalı ya da stokları fazla ürünlerdir sıkıntı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
  • Beğen
Hocam tek istegim indirimin yarin aksama kadar bitmemesi yarın parayi hesaba atip direkt alacağım
inşallah yakalarsınız hocam diğer sistemlere göre avantajlı

• Beğen
inşallah yakalarsınız hocam diğer sistemlere göre avantajlı
Hocam tam suanda pc yi siparis ediyorum son olarak sizce ram olarak nasil bi ozellestirme yapabilirim baska bisey yaomayacagim cl 18 e cekeyimmi ramleri beyaz olana

Hocam tam suanda pc yi siparis ediyorum son olarak sizce ram olarak nasil bi ozellestirme yapabilirim baska bisey yaomayacagim cl 18 e cekeyimmi ramleri beyaz olana
gerek yok hocam cl değeri fazlaysa daha kötü oluyor 16 da kalsın çekip aldıysanızda sıkıntı yok fark yok denecek kadar az

• Beğen
gerek yok hocam cl değeri fazlaysa daha kötü oluyor 16 da kalsın çekip aldıysanızda sıkıntı yok fark yok denecek kadar az
Hocak cl 16 beyaz yapip birde ssd yi 1 tb lexar yapip az önce siparis ettim siz bana coook yardimci oldunuz Allah razi olsun.

Hocak cl 16 beyaz yapip birde ssd yi 1 tb lexar yapip az önce siparis ettim siz bana coook yardimci oldunuz Allah razi olsun.
hocam rica ederim ne demek güle güle kullanın ufak bi bütçe ile kule fanda almanızı öneririm 5600 işlemci için kule falan yaz aylarında doğru bir tercih olur

• Beğen
hocam rica ederim ne demek güle güle kullanın ufak bi bütçe ile kule fanda almanızı öneririm 5600 işlemci için kule falan yaz aylarında doğru bir tercih olur
Evet hocam haziran ayinda hem monitor hemde thermalrightın 1 k lık bir sogutucusu vardi onu alacağım.

• Muhteşem
Geri