Sizce Bu İlan Gerçek mi?

Kac 200 reis binada 50 kişi yaşıyor etrafta çimen yok djxjxjzhnxnx
benim akraba oturuyor hemde en kötü yerinde nereydi ora Esenyurtmu neydi 2hafta kaldım bakkalın yerini öğrenemedim bakkal yokmuş İstanbul'da market varmış en düşük .d Buda Mustafa_ mizaj olsun bakalım 😅

benim akraba oturuyor hemde en kötü yerinde nereydi ora Esenyurtmu neydi 2hafta kaldım bakkalın yerini öğrenemedim bakkal yokmuş İstanbul'da market varmış en düşük .d Buda Mustafa_ mizaj olsun bakalım 😅
Konu dışına çiktik ama Esenyurt en son yağmurda sel oldu adam evinde boğuluyordu öyle absürt bir yer.

Arkadaşlar evet gerçekse bu ilana saldıracaksınız. Sizce gerçek'midir yoksa pini yamulmuş falan'mıdır?
3 gündür cevap yazmadı bana daha, yazsa kapardım.

Konu dışına çiktik ama Esenyurt en son yağmurda sel oldu adam evinde boğuluyordu öyle absürt bir yer.
ucuz diye Esenyurttan almışlar Antalyadan gezmeye diye gittim belgrad ormanını bile goremedim Antalyadan gittiğimi tekrar belirtip tek gördüm şeyin deniz olduğunu söylemek istiyorum vapura binmenin benim için gezmek olduğunu söylediler kalplerinimi kiralik öyle olsun bakalım bi ara bakariz yine .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 gündür cevap yazmadı bana daha, yazsa kapardım.
salla o zaman uğraşma bi bit yeniği vardır onda

ucuz diye Esenyurttan almışlar Antalyadan gezmeye diye gittim belgrad ormanını bile goremedim Antalyadan gittiğimi tekrar belirtip tek gördüm şeyin deniz olduğunu söylemek istiyorum vapura binmenin benim için gezmek olduğunu söylediler kalplerinimi kiralik öyle olsun bakalım bi ara bakariz yine .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

salla o zaman uğraşma bi bit yeniği vardır onda
Aynen, zaten cevap verse ücretini verir get açtırıp öyle alırım onu, güven vermedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,072
Üyeler
189,542
Son üye
Tatuboyyy
Geri