- Reaksiyon skoru
- 5,417
bi şaka yapayım dedim olmadı galiba ( bu arada sizophren mi izliyorsun ? lan olm lan diyince aklıma geldi)Lan olm Lan . İstanbul'da bir mahallede en az 200kisi yaşıyor zaten .d
bi şaka yapayım dedim olmadı galiba ( bu arada sizophren mi izliyorsun ? lan olm lan diyince aklıma geldi)Lan olm Lan . İstanbul'da bir mahallede en az 200kisi yaşıyor zaten .d
Kac 200 reis binada 50 kişi yaşıyor etrafta çimen yok djxjxjzhnxnxLan olm Lan . İstanbul'da bir mahallede en az 200kisi yaşıyor zaten .d
afjmsdojfgıoasfdKac 200 reis binada 50 kişi yaşıyor etrafta çimen yok djxjxjzhnxnx
benim akraba oturuyor hemde en kötü yerinde nereydi ora Esenyurtmu neydi 2hafta kaldım bakkalın yerini öğrenemedim bakkal yokmuş İstanbul'da market varmış en düşük .d Buda Mustafa_ mizaj olsun bakalımKac 200 reis binada 50 kişi yaşıyor etrafta çimen yok djxjxjzhnxnx
Konu dışına çiktik ama Esenyurt en son yağmurda sel oldu adam evinde boğuluyordu öyle absürt bir yer.benim akraba oturuyor hemde en kötü yerinde nereydi ora Esenyurtmu neydi 2hafta kaldım bakkalın yerini öğrenemedim bakkal yokmuş İstanbul'da market varmış en düşük .d Buda Mustafa_ mizaj olsun bakalım![]()
3 gündür cevap yazmadı bana daha, yazsa kapardım.Arkadaşlar evet gerçekse bu ilana saldıracaksınız. Sizce gerçek'midir yoksa pini yamulmuş falan'mıdır?
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ucuz diye Esenyurttan almışlar Antalyadan gezmeye diye gittim belgrad ormanını bile goremedim Antalyadan gittiğimi tekrar belirtip tek gördüm şeyin deniz olduğunu söylemek istiyorum vapura binmenin benim için gezmek olduğunu söylediler kalplerinimi kiralik öyle olsun bakalım bi ara bakariz yine .dKonu dışına çiktik ama Esenyurt en son yağmurda sel oldu adam evinde boğuluyordu öyle absürt bir yer.
salla o zaman uğraşma bi bit yeniği vardır onda3 gündür cevap yazmadı bana daha, yazsa kapardım.
O zaman benim aramama hiç gerek yok3 gündür cevap yazmadı bana daha, yazsa kapardım.
Aynen, zaten cevap verse ücretini verir get açtırıp öyle alırım onu, güven vermedi.ucuz diye Esenyurttan almışlar Antalyadan gezmeye diye gittim belgrad ormanını bile goremedim Antalyadan gittiğimi tekrar belirtip tek gördüm şeyin deniz olduğunu söylemek istiyorum vapura binmenin benim için gezmek olduğunu söylediler kalplerinimi kiralik öyle olsun bakalım bi ara bakariz yine .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
salla o zaman uğraşma bi bit yeniği vardır onda