Neler Yeni

Sizce Bu Kişi Dolandırıcı mı?

oyunm

80+
Sahibinden param güvende ile sattığım kişi bana böyle şeyler yazdı sizce dolandırıcı mıdır? Telefon numaramı vermeli miyim? Sahibinden Müşteri Hizmetleri alıcı numaranızı istemez dedi kararsız kaldım.

Ekler

• Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    88.9 KB · Hit: 108
  • Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    86.9 KB · Hit: 112

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Sahibinden param güvende ile sattığım kişi bana böyle şeyler yazdı sizce dolandırıcı mıdır? Telefon numaramı vermeli miyim? Sahibinden Müşteri Hizmetleri alıcı numaranızı istemez dedi kararsız kaldım.
Hocam ilk mesaji robot gibi yazmis sanki baska birseye yazdirmis sonradan 2. mesajda kendisi yazmis gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon numarasindan ne olabilir bilmiyorum ama bence ilgilenmeyin

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Kesin günahını almak istemem ama bence güvenmeyin ne olur ne olmaz

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Hocam yazışma şekli ve cümleler bence çok yapay umarım anlatabilmişimdir. Tavsiyem güvenmeyin böyle tiplere pek fazla.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
tel no istenmiyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Dolandidici param guvende için kimsenin numarasi istenmez satin alirsin ve olay biter bu şekilde bilgi topluyorlar sanirim no açikken wp den taciz ediyordu yabanci numaralar şimdi no kapattim bu şekilde mesaj atiyorlar

oyunm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandidici param guvende için kimsenin numarasi istenmez satin alirsin ve olay biter bu şekilde bilgi topluyorlar sanirim no açikken wp den taciz ediyordu yabanci numaralar şimdi no kapattim bu şekilde mesaj atiyorlar
Tamamdır bildirdim sahibindene herkese iyi akşamlar.

Top Bottom