oyunm
80+
Hocam ilk mesaji robot gibi yazmis sanki baska birseye yazdirmis sonradan 2. mesajda kendisi yazmis gibiSahibinden param güvende ile sattığım kişi bana böyle şeyler yazdı sizce dolandırıcı mıdır? Telefon numaramı vermeli miyim? Sahibinden Müşteri Hizmetleri alıcı numaranızı istemez dedi kararsız kaldım.
Hocam yazışma şekli ve cümleler bence çok yapay umarım anlatabilmişimdir. Tavsiyem güvenmeyin böyle tiplere pek fazla.Sahibinden param güvende ile sattığım kişi bana böyle şeyler yazdı sizce dolandırıcı mıdır? Telefon numaramı vermeli miyim? Sahibinden Müşteri Hizmetleri alıcı numaranızı istemez dedi kararsız kaldım.
Dolandidici param guvende için kimsenin numarasi istenmez satin alirsin ve olay biter bu şekilde bilgi topluyorlar sanirim no açikken wp den taciz ediyordu yabanci numaralar şimdi no kapattim bu şekilde mesaj atiyorlarSahibinden param güvende ile sattığım kişi bana böyle şeyler yazdı sizce dolandırıcı mıdır? Telefon numaramı vermeli miyim? Sahibinden Müşteri Hizmetleri alıcı numaranızı istemez dedi kararsız kaldım.
Tamamdır bildirdim sahibindene herkese iyi akşamlar.Dolandidici param guvende için kimsenin numarasi istenmez satin alirsin ve olay biter bu şekilde bilgi topluyorlar sanirim no açikken wp den taciz ediyordu yabanci numaralar şimdi no kapattim bu şekilde mesaj atiyorlar