Neler Yeni

Sizce bu mouse umu alayım bunumu veya başka öneri varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
logaritma adam
rival 3 de ne kronik sorunu var acaba bayadır kullanıyorum da fark etmedim herhalde ? yada bende yok
scrolları çok hassas normal kullanımda bile 4-5 ayda bozuluyor bende sensei 310 vardı onda da aynı sorun mevcut internetten bak kaç kişi aldı bilmiyorum ama problem yaşayan çok fazla

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
scrolları çok hassas normal kullanımda bile 4-5 ayda bozuluyor bende sensei 310 vardı onda da aynı sorun mevcut internetten bak kaç kişi aldı bilmiyorum ama problem yaşayan çok fazla
Hocam haste ile viper mini nin farkları neler ve dpi etkilimi?

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Hangisini alayım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Extra olarak 700-850tl bandında red switch klavye önerilerine açığım
elimde açılmamış siyah rampage k60 var istiyosan satabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
logaritma adam
hocam dpi etkili ama yani çok bilmiyorum 5000 den sonra anlayamayabilirsin farkı, Haste'in dpi'ı,max ivmesi ve ips i daha yüksek tabi bu ne kadar anlaşılabilir orasını bilmiyorum kullanmadım iki fareyide.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
hocam dpi etkili ama yani çok bilmiyorum 5000 den sonra anlayamayabilirsin farkı, Haste'in dpi'ı,max ivmesi ve ips i daha yüksek tabi bu ne kadar anlaşılabilir orasını bilmiyorum kullanmadım iki fareyide.
Viper miniyi öneriyorlar genel olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
Viper mininin Hasteden tek farkı RGB olmasıdır onun dışında her konuda ya aynılar ya da Haste üstün.
Yüksek dpi sensörür kalitesini belirtir kimse 16000 dpi'da oynamaz zaten. (Edit : her zaman yüksek olan iyidir denemez 200 liralık 16k dpi bile mouselar gördüm.)
Razer kendi ürettiği switchleri kullanıyor ama viper minideki switchler 3360'a benzer.
Haste'de 3335 model switchler var.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bilmiyordum bunu bayadır kullanıyorum dediğim gibi amazondan almıştım şuana kadar bi rgb sıkıntısı yaşadım o da yazılımsal yada yazın sıcaktan olduğunu düşündüm ve zaten o sorunda çözüldü kendiliğinden.

Top Bottom