Sırası fark etmez.Red Dead Redemption 2, Witcher 3, The Last Of Us, Days Gone, God of War, Metro serisi, Tomb raider serisi, Batman arkham serisi, Hitman Absolution,
Witcher 3 ve Rdr 2 den sonra oynadığım hiç bir oyundan daha fazla keyif alamadım. Ne kadar şanslısın bunları daha oynamamışsın.Red Dead Redemption 2, Witcher 3, The Last Of Us, Days Gone, God of War, Metro serisi, Tomb raider serisi, Batman arkham serisi, Hitman Absolution,
Neden kaydedip youtube'a yükleyeyim?Sıfa
Sırası fark etmez.
Bir youtube kanalı aç bunları oynarken kaydet. Oraya at.
Bilgisayarımı yeni aldım eski bilgisayarım o kadar iyi değildi o yüzden oynayamamıştım.Witcher 3 ve Rdr 2 den sonra oynadığım hiç bir oyundan daha fazla keyif alamadım. Ne kadar şanslısın bunları daha oynamamışsın.
Zaten öyle yapıcam, ***** gibi çok video izledim rdr2 hakkında yanlışlıkla spoilerda yedim son sahneyle ilgili, bari biraz olsun unutmaya çalışıyorum diyorum ama 1 yıldır unutamadım.Kesinlikle rdr 2 yi en sona bırak sebebini sorma .
Çıkış yıllarına göre sırala.Red Dead Redemption 2, Witcher 3, The Last Of Us, Days Gone, God of War, Metro serisi, Tomb raider serisi, Batman arkham serisi, Hitman Absolution,
Aynı şekil bende, tam unuttum derken biri çıkıp tekrar hatırlatıyor.Zaten öyle yapıcam, ***** gibi çok video izledim rdr2 hakkında yanlışlıkla spoilerda yedim son sahneyle ilgili, bari biraz olsun unutmaya çalışıyorum diyorum ama 1 yıldır unutamadım.
Net bir şekilde oynadığım en güzel oyun galiba. Sıra olarak ise Hitman'den başlıyabilirsin.Zaten öyle yapıcam, ***** gibi çok video izledim rdr2 hakkında yanlışlıkla spoilerda yedim son sahneyle ilgili, bari biraz olsun unutmaya çalışıyorum diyorum ama 1 yıldır unutamadım.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarımı yeni aldım eski bilgisayarım o kadar iyi değildi o yüzden oynayamamıştım.
Witcher 3- The Last Of Us - God of War- Metro Exodus- Red Dead Redemption 2. Diğerlerini ise aralara çerezlik olarak sıkıştırabilirsin.Red Dead Redemption 2, Witcher 3, The Last Of Us, Days Gone, God of War, Metro serisi, Tomb raider serisi, Batman arkham serisi, Hitman Absolution,