Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10,336 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,473 Konum Night City İsim Emre Discord necromancerr 3 Ağustos 2023 #14 arda_akel1903 yazmış: Ha ben tabii kaç yıl öncesinden bahsediyorum. BU ZAMANDA gülünç kaçar tabii de, yine sağlam çıkmıştı ama sistem zamanında. Devamı için tıklayın... o zaman iş değişir şuanki fiyatında kesinlikle alınmaz
arda_akel1903 yazmış: Ha ben tabii kaç yıl öncesinden bahsediyorum. BU ZAMANDA gülünç kaçar tabii de, yine sağlam çıkmıştı ama sistem zamanında. Devamı için tıklayın... o zaman iş değişir şuanki fiyatında kesinlikle alınmaz
arda_akel1903 80+ Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 487 Dahası Reaksiyon skoru 286 İsim Arda Akel 3 Ağustos 2023 #15 Necromancerr yazmış: o zaman iş değişir şuanki fiyatında kesinlikle alınmaz Devamı için tıklayın... Çok sağ olun hocam hiç yemediğim kadar linç yedim Hata bendeydi ama kabul ediyorum, ''kaç yıl önce...'' diye başlamalıydım.
Necromancerr yazmış: o zaman iş değişir şuanki fiyatında kesinlikle alınmaz Devamı için tıklayın... Çok sağ olun hocam hiç yemediğim kadar linç yedim Hata bendeydi ama kabul ediyorum, ''kaç yıl önce...'' diye başlamalıydım.
S Shaque 80+ Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Ali Eren 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 bu konudaki sistemler nasıl https://forum.donanimarsivi.com/konu/25k-monitoer-dahil-sistem.786149/
Starlex 80+ Silver Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2,258 3 Ağustos 2023 #17 Shaque yazmış: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ekran kartı olarak Nvidia istiyorum bütçeye monitörde dahil olduğu için sistem 21k yı geçmese çok iyi olur İşlemciyi 5600 yapacağım Devamı için tıklayın... Kazık
Shaque yazmış: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ekran kartı olarak Nvidia istiyorum bütçeye monitörde dahil olduğu için sistem 21k yı geçmese çok iyi olur İşlemciyi 5600 yapacağım Devamı için tıklayın... Kazık
Futaba Rio 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 1,114 3 Ağustos 2023 #18 Shaque yazmış: Hocam Nvidia ekran kartı istiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Ağustos 2023 3070 li sistemin kasasının değişmeye ihtiyacı varmı yoksa iyi mi? psu Devamı için tıklayın... Kasa ile PSU degistirilemiyor fakat kendisinin uzecegini sanmıyorum. Onun yerine anakarti B660'a yukseltmenizi tavsiye ederim.
Shaque yazmış: Hocam Nvidia ekran kartı istiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Ağustos 2023 3070 li sistemin kasasının değişmeye ihtiyacı varmı yoksa iyi mi? psu Devamı için tıklayın... Kasa ile PSU degistirilemiyor fakat kendisinin uzecegini sanmıyorum. Onun yerine anakarti B660'a yukseltmenizi tavsiye ederim.
timssy 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 715 Dahası Reaksiyon skoru 429 İsim Salih 3 Ağustos 2023 #19 İtopya = kazık. Almayın şöyle saçma sapan sistemler ekran kartı 3060 olmasını geçtim gigabyte kötü modellerinden elde kalan stokları millete kitlemeye çalışıyorlar. 20k civarına i5-12400f + 3060ti-3070 veya 6700xt falan o tarz pc alınır.
İtopya = kazık. Almayın şöyle saçma sapan sistemler ekran kartı 3060 olmasını geçtim gigabyte kötü modellerinden elde kalan stokları millete kitlemeye çalışıyorlar. 20k civarına i5-12400f + 3060ti-3070 veya 6700xt falan o tarz pc alınır.
wosvos72 80+ Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 111 Dahası Reaksiyon skoru 36 Yaş 22 İsim Hasan Barış Şaşmaz 7 Ağustos 2023 #20 Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com monitör için biraz az kalıyor ama bu sistem işinizi görecektir NVIDIA tarafı için bence. Shaque yazmış: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ekran kartı olarak Nvidia istiyorum bütçeye monitörde dahil olduğu için sistem 21k yı geçmese çok iyi olur İşlemciyi 5600 yapacağım Devamı için tıklayın... Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com monitör için biraz az kalıyor ama bu sistem işinizi görecektir NVIDIA tarafı için bence.
Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com monitör için biraz az kalıyor ama bu sistem işinizi görecektir NVIDIA tarafı için bence. Shaque yazmış: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ekran kartı olarak Nvidia istiyorum bütçeye monitörde dahil olduğu için sistem 21k yı geçmese çok iyi olur İşlemciyi 5600 yapacağım Devamı için tıklayın... Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com monitör için biraz az kalıyor ama bu sistem işinizi görecektir NVIDIA tarafı için bence.