Neler Yeni

Sizce bu sistem alınır mı yoksa beklemeli miyim tavsiyenize ihtiyacım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
Merhaba arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı ? genelde intel ve nvidiaya daha yakınım ama islemci konusunda amd ye de okeyim.Ama ekran kartı kısmında nvidia istiyorum bu paraya 7700xt var biliyorum ama daha önce amd kartımda watpadd ve ekstra sorunlar yaşadım ön yargım var.Kırabilen olursa bakabilirim ama biraz fps düşük olsun kafam rahat olsun düşüncesindeyim.Bu sistemdeki ekran kartı oc luymus.Normal 4060ti ya göre fark yaratırmı ve galax bu modeli iyi mi ? önerdiğiniz sistemler varsa da atarsanız sevinirim.Bütçe 20-28 arası mantıklı olursa en fazla 30 yaparım çok fark yok buda yeter dediğiniz 20 22 lik sistemleride alabilirim o da bütçem için iyi olur.Şimdiden teşekkürler.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert

Sezerinho10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu sistem nasıl peki islemci farklı ama 4 bin tl fark var yeterli olmaz m 1080pde ?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Göksel

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Göksel
intel işlemci çöp amd bak ddr5

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
intel işlemci çöp amd bak ddr5
evet işlemci amd alacağım ona karar verdim ancak amd ekran kartlarına ısınamıyorum.Mesela birisi böyle yazmış.
7800 XT kullanıcısıyım, saf güç inanılmaz FPS değerleri çok iyi ancak driverlar çok sıkıntı. Oyunlarda çok sık olmasa da bazen bir anda siyah ekran, donma vs oluyor ve AMD sürücü hatası alıyorum. Sürücüleri geliştirebilirlerse çok başka noktaya giderler.
ben böyle sorunlardansa az fps alayım kafasındayım.Stabil olsun

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Göksel
o zaman amd işlemci nvidia ekran kartı al hocam
evet işlemci amd alacağım ona karar verdim ancak amd ekran kartlarına ısınamıyorum.Mesela birisi böyle yazmış.
7800 XT kullanıcısıyım, saf güç inanılmaz FPS değerleri çok iyi ancak driverlar çok sıkıntı. Oyunlarda çok sık olmasa da bazen bir anda siyah ekran, donma vs oluyor ve AMD sürücü hatası alıyorum. Sürücüleri geliştirebilirlerse çok başka noktaya giderler.
ben böyle sorunlardansa az fps alayım kafasındayım.Stabil olsun

Top Bottom