Mesaj otomatik birleştirildi:
değiştirmem gereken bir şey var mıher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl
değiştirmem gereken bir şey var mıher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl
Güzel sistem. Anakartın Gen 5 i destekliyor Ssd de. 990 Pro Gen 4. Bütçen varsa düşünAlıntıyı görüntüleher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl
değiştirmem gereken bir şey var mı
Güzel sistem. Anakartın Gen 5 i destekliyor Ssd de. 990 Pro Gen 4. Bütçen varsa düşün
Gen 4 SSD de güzeldi ama bu sisteme Gen 5 yakışır diye söyledim. Güzel bir sistem olmuş. İyi günlerde kullanAlıntıyı görüntüleböyle daha mı iyi oldu
teşekkürler hocamGen 4 SSD de güzeldi ama bu sisteme Gen 5 yakışır diye söyledim. Güzel bir sistem olmuş. İyi günlerde kullan
amacın oyun ise hard disk lerdne uzak dur yeni nesil oyunlarda ssd istiyor artık hdd devri bitti ssd yi 2 tb yapAlıntıyı görüntüleher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl
hdd yi 1tb mı yapayım hocamamacın oyun ise hard disk lerdne uzak dur yeni nesil oyunlarda ssd istiyor artık hdd devri bitti ssd yi 2 tb yap
hocam hard disk hiç alma hard disk devri bitti artık yeni gelen oyunların hiçbirisi hard disk istemiyor direk ssd istiyor.hdd yi 1tb mı yapayım hocam
Sistem guzel ama tum parcalari ayni siteden almamanizi oneriyorum.Alıntıyı görüntüleher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl
Burdan alamayacağım bu site parçaların birbiriyle uyup uymadığını gösteriyor bende size nasıl diye sormak istemiştimSistem guzel ama tum parcalari ayni siteden almamanizi oneriyorum.
Uyumlu sistem.Burdan alamayacağım bu site parçaların birbiriyle uyup uymadığını gösteriyor bende size nasıl diye sormak istemiştim
Bütçe sorun değilse özenle toplanmış bir sistem parçalar birbiri ile uyumlu fakat yıl olmuş 2024 3.5 inç HDD yi görmesek daha iyiydi onun yerine önerdiğim ürünü alın geçin yeterince bütçe harcanmış boşverin gen 5iAlıntıyı görüntüleher şey birbirine uyuyor büyük ihtimal onu gösteren siteden yaptım zaten sizce bu sistem nasıl