Ben ns2000 kullanıyorum etki ediyor ama düşük bütçede alınanlar etki etmezöyle hocam belki işe yararsa alayım kenarda dursun diye düşündüm de herhalde işlevsiz birşeymiş
Ben ns2000 kullanıyorum etki ediyor ama düşük bütçede alınanlar etki etmezöyle hocam belki işe yararsa alayım kenarda dursun diye düşündüm de herhalde işlevsiz birşeymiş
30 k lık pc bozulunca benim sıfadPc nin altına buz koy ben öyle yapıyodum çok daha mantıklı
Bende öyle düşünüyorum hocam almamanız en mantıklısı2.5k etmeyecek laptopa 500tllik soğutucu almam hocam![]()
ufak bi yükseklik bıraktım baya etki ediyor hocam ama nedense bilgisayar çok yavaşlıyor gibi hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneri için sağ olun hocam incelemelerine bakayım
laptol soğutucu kesinlikle yardımcı oluyor tavsiye ediyorum ben birde soğutucu yanında 100tl lik usb fan kullanıyorum laptop da sadece işlemcinin olduğu yer az ısınıyor o kadar![]()
Frisby FNC-35ST 14cm LED Fanlı Yükseklik Ayarlı, 2 Port Usb Hub'lı 10"-17” Notebook Stand ve Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam o fanlardan bende de vardı kablosunda temassızlık olmuş fark etmedim pcye bağlı çalışırken birden pc aşırı ısındı bikaç saniye geç fark etsem muhtemelen pc yanmıştılaptol soğutucu kesinlikle yardımcı oluyor tavsiye ediyorum ben birde soğutucu yanında 100tl lik usb fan kullanıyorum laptop da sadece işlemcinin olduğu yer az ısınıyor o kadar
rica ederimhocam o fanlardan bende de vardı kablosunda temassızlık olmuş fark etmedim pcye bağlı çalışırken birden pc aşırı ısındı bikaç saniye geç fark etsem muhtemelen pc yanmıştıdikkat edin ona. yeni sistem aldım artık gerek kalmadı ama yine de teşekkürler hocam