Beyler sa. Elimde MSI Modern 15 A5M laptop var. Bir sene önce sıkıntısız bir şekilde ikinci el olarak aldım. Apple macbook m1 e geçiş yapmak istediğim için satmak istiyorum. Ürünü aldığımda üzerinde 256gb ssd vardı. Bendeki fazladan elimde olan 1TB ssd yi taktım çıkardığımı sattım, 16gb ram vardı 32ye çıkardım ama macun değişimi yaparken anakart arızalandı. Bilgisayar çift fanlı biri çalışmıyor, touchpad i çalışmıyor. Arka kapağın 2 adet vidası eksik, Ekran menteşelerinden soldakinin dış kapağı darbe sonucu kırıldı(ekranı açıp kaparken bir problem yaratmamakta). Yıllardır gittiğim asla bir yanlışını yalanını görmediğim bilgisayarcıma götürdüm anakartta sorun olduğunu tamirin 3-4k ya çıkabileceğini söylediği için yaptırmama kararı aldım. 9500TL fiyat biçtim kendimce ve ilana koydum. Gelen takas teklifi aynen şu şekilde:
MSI Ventus GTX 1650 OC ekran kartı
16 GB 3200MHz ram
MSI 510m a Pro anakart
500GB SSD
i3 10.nesil işlemci
zalman marka kasa
teklifi yapan kişi her şeyin kutularının,faturalarının ve garantilerinin devam ettiğini söyledi.
Siz olsanız bu takas teklifini kabul eder miydiniz ?
MSI Ventus GTX 1650 OC ekran kartı
16 GB 3200MHz ram
MSI 510m a Pro anakart
500GB SSD
i3 10.nesil işlemci
zalman marka kasa
teklifi yapan kişi her şeyin kutularının,faturalarının ve garantilerinin devam ettiğini söyledi.
Siz olsanız bu takas teklifini kabul eder miydiniz ?