Neler Yeni

Sizce bu telefon fiyatına göre iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Arkadaşlar fiyatı ve özellikleri iyi olduğu için Samsung galaxy m31 telefonunu sipariş ettim sizce nasıl bir telefon fiyatına göre iyi mi daha mantıklı bir seçim varmı herhangi bir sorun çıkartırmı kullanan arkadaşlar varmı ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
iyi denilebilir.
incelemeleri var yt kanallarında onlara bakabilirsn.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi denilebilir.
incelemeleri var yt kanallarında onlara bakabilirsn.
incelemeleri izledim zaten ama uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini almak için sorma kararı aldım sonuşta orda telefonu 1 gün 2 gün kullanıp eleştiriyorlar uzun süre kullanımda sorunla karşılaşırmıyım onu merak ettim yardımınız için teşekkür ederim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar fiyatı ve özellikleri iyi olduğu için Samsung galaxy m31 telefonunu sipariş ettim sizce nasıl bir telefon fiyatına göre iyi mi daha mantıklı bir seçim varmı herhangi bir sorun çıkartırmı kullanan arkadaşlar varmı ?

Bence fiyatına göre iyi güzel. Ben de almak istiyorum bundan ama telefonumun bozulması veya malum güçler tarafından imha edilmesi gerekiyor. 😂😂. 6000mah cidden iyi. 6gb ram iyi. 2700 lira uygun fiyat

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bence fiyatına göre iyi güzel. Ben de almak istiyorum bundan ama telefonumun bozulması veya malum güçler tarafından imha edilmesi gerekiyor. 😂😂. 6000mah cidden iyi. 6gb ram iyi. 2700 lira uygun fiyat
arkadasa katılıyorum alabilirsn 4k yorum var zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım alabilirsin telefonu yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Top Bottom