Yardım Sizce hangisini satın almalıyım?

Laving

80+
Reaksiyon skoru
18
Öncelikle telefon seçerken akıcılık,kamera,işlemcisi ve sert durması yani yeni iphonelarda olan o sert durma havasını seviyorum o yüzden aşşağıda verdiğim telefonlar arasında seçim yapmak gerekirse en iyi f/p ürün hangisi olur. Eğer başka telefon önerinizde varsa başka telefonları belirtirseniz onlarada bakabilirim.

Öncelikle telefon seçerken akıcılık,kamera,işlemcisi ve sert durması yani yeni iphonelarda olan o sert durma havasını seviyorum o yüzden aşşağıda verdiğim telefonlar arasında seçim yapmak gerekirse en iyi f/p ürün hangisi olur. Eğer başka telefon önerinizde varsa başka telefonları belirtirseniz onlarada bakabilirim.

Bütçeniz nedir?

Attıkları izin arasindan a34 en iyisi ben 11pro plus 5g öneririm yada m6 pro , x6

Önerim samsun galaxy a34 yerinde bir performansı var kamerası da çok güzel geceleri de güzel çekiyor diye biliyorum duruşuna gelirsek sert değilde kendince bir şekli var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,870
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri