Huawei derdim ama sanırım google servisleri yok vallahi bu servislerin olmaması insanı çok uğraştırıyor bendede huawei tablet var poco ya hiç bakmadım ama bende realme 7 almayı düşünmüştüm güzel telefona benziyor bence de realme ama senin için google sorun olmazsa huawei alRealme 7 (düz) 64 gb = 2680 TL sıfır
Huawei p40 lite 128gb = 2400 TL 22 ay garantisi var mediamarkt alınma ikinci el
poco x3 nfc 64gb = 2850 TL sıfır
sorumda başlıkta hangisi neden ?
google sorun olmaz yüklemek için ayarlar oluyormuş google servislerini benim için uzun ömürlü olması lazım hangisi daha uzun süre kullanabilirim o önemli benim içinHuawei derdim ama sanırım google servisleri yok vallahi bu servislerin olmaması insanı çok uğraştırıyor bendede huawei tablet var poco ya hiç bakmadım ama bende realme 7 almayı düşünmüştüm güzel telefona benziyor bence de realme ama senin için google sorun olmazsa huawei al
Huawei daha uzun ömürlü olur sankigoogle sorun olmaz yüklemek için ayarlar oluyormuş google servislerini benim için uzun ömürlü olması lazım hangisi daha uzun süre kullanabilirim o önemli benim için
Yo varHuawei derdim ama sanırım google servisleri yok vallahi bu servislerin olmaması insanı çok uğraştırıyor bendede huawei tablet var poco ya hiç bakmadım ama bende realme 7 almayı düşünmüştüm güzel telefona benziyor bence de realme ama senin için google sorun olmazsa huawei al
Huawei de kendi işlemcisi, Pocoda snapdragon, Realmede mediatek var.Huawei daha uzun ömürlü olur sanki
Huawei de kendi işlemcisi, Pocoda snapdragon, Realmede mediatek var.
en mantıklı karar alabilirsen poco x3 128gb bakabilirsinTek tek incelemelerine bakıp kendin için en mantıklısını seç
Huwai çünkü daha kaliteli bana göreRealme 7 (düz) 64 gb = 2680 TL sıfır
Huawei p40 lite 128gb = 2400 TL 22 ay garantisi var mediamarkt alınma ikinci el
poco x3 nfc 64gb = 2850 TL sıfır
sorumda başlıkta hangisi neden ?