Neler Yeni

Sizce çok mu şey istiyorum?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Okuldan eve evden spora spordan eve giden birisiyim, tabi bu sırada da derslerimi eksik etmem lisede 87 aşağı ortalamam olmadı. Kötü alışkanlık deseniz sigaradır alkolumdur onlarda yok. Alkol ayda yılda 1-2 kez oluyor arkadaş ortamında falan filan. Belki de baksanız aylık harcamam 1.000 TL’yi geçmez paramı en çok harcadığım şey beslenmem zaten. Ama ailem bu konuda çok üstüme geliyor. 3.yıldır kullandığım kulaklık bozuldu ve gittim 600 TL gibi bir fiyata kulaklık aldım. Paranın yarısını ben vereceğim zaten. Etrafımda gördüğüm insanlar o kadar boş şeylere para harcıyorlarda benim şurada sadece bunlara para harcamam, ailemin gözüne çok batıyor. Sizce ne yapabilirim hayatım bundan ibaret yazdığım gibi. (Maddiyat konusunda hiç bir sıkıntı yok) Ama çok zoruma gitmeye başladı bir gün kalplerini kıracağım komple aramız bozulacak.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Tabi çok bir şey istemiyorsun ama yapacak bir şeyde yok maalesef kendi paran yoksa. Ama ne olursa olsun kalp kılma :)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Tabi çok bir şey istemiyorsun ama yapacak bir şeyde yok maalesef kendi paran yoksa. Ama ne olursa olsun kalp kılma :)
kendi paramı kazanmak için vaktim olsa direkt çalışacam. güzel sanatlar lisesinde okuyorum nerden baksan 9-10 saat ders görüyoruz.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
paranı boş şeylere harcama derlerse napalaım abi

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Çok şey istemiyorsunuz ama belki ailenizin durumu yoktur yada büyümüşsünüzdür sizin elinizden bir şeyler gelmesini istiyorlardır part time ve ya online işler yapmayı dene sende haklısın ama onlarda haklı olabilir bilemeyiz.
hocam maddiyat konusunda bir sıkıntı olmadığını söylemiştim. çalışabilsem çalışacağım zaten.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
maddi sıkıntı yoksa zorla aldır ne alacaksan. kendi çocuğuna karşı da cimri olmazsın
ailemin a dan z ye ne kazandığını neye para harcadığını detayına kadar biliyorum. maddi olarak sıkıntı çekebilecek durumumuz yok, benim şurada nereden baksanız aylık 1.000 tl harcamam vardır hadi aş 1.500 olsun. böyle ülkenin ekonomisinde bu kadar para harcamak az sayılır.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Tamamen aynı hayatı yaşıyorum geçen 1 oyuna 50 TL verdim diye kavga çıktı yaşıtlarım gibi sigara alkol kullanmamı istiyorlar sanırım

Top Bottom