Neler Yeni

Sizce çok mu şey istiyorum?

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
ben çözümü aylık harçlık alarak çözmüştüm, 10. sınıftayım aylık 700 tl alıyorum bilet param yemek param dahil bileti abonman kullanıyorum yemeğide evden götürüyorum hiç kalmasa 500 tl falan keyfi harcamam oluyor. gerçi bu bütçe şehirden şehirede. farklılık gösterir(kayserideyim) istanbulda falansan işin zor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Okuldan eve evden spora spordan eve giden birisiyim, tabi bu sırada da derslerimi eksik etmem lisede 87 aşağı ortalamam olmadı. Kötü alışkanlık deseniz sigaradır alkolumdur onlarda yok. Alkol ayda yılda 1-2 kez oluyor arkadaş ortamında falan filan. Belki de baksanız aylık harcamam 1.000 TL’yi geçmez paramı en çok harcadığım şey beslenmem zaten. Ama ailem bu konuda çok üstüme geliyor. 3.yıldır kullandığım kulaklık bozuldu ve gittim 600 TL gibi bir fiyata kulaklık aldım. Paranın yarısını ben vereceğim zaten. Etrafımda gördüğüm insanlar o kadar boş şeylere para harcıyorlarda benim şurada sadece bunlara para harcamam, ailemin gözüne çok batıyor. Sizce ne yapabilirim hayatım bundan ibaret yazdığım gibi. (Maddiyat konusunda hiç bir sıkıntı yok) Ama çok zoruma gitmeye başladı bir gün kalplerini kıracağım komple aramız bozulacak.
Benim arkadaşım harçlıklarını tam harcamadan biriktiriyordu ve kendine telefon aldı. Ben de en fazla 1 su alırım başka da bir şey olmaz. Tatil zamanı vs de o paraları oyuna yatırıyorum. Acıkmıyorsan para bile harcama bence

Top Bottom