Neler Yeni

Sizce çok mu şey istiyorum?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr
Tamamen aynı hayatı yaşıyorum geçen 1 oyuna 50 TL verdim diye kavga çıktı yaşıtlarım gibi sigara alkol kullanmamı istiyorlar sanırım
daha spor için supplement almadım. alsam ne olur acaba .d

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr
Bir sene spora gitme çalış vücut kaçmıyor ya ama senin ihtiyaçların beklemiyor görüldüğü üzere o yüzden öncelik spor mu ihtiyaçların mı karar vercen merak etme erimez vücudun haftada 2 defa yine yaparsın sporunu.

bıraktım

80+ Bronze
Ne aileler var la ben üni okuyorum aylık 5500 gönderiyorlar bir kere paranın lafını yaptıklarını görmedim bütün vizelerden kaldım biraz vicdanım sızlıyor verdikleri değerin karşılığını veremediğim için ama başka şeyler ile telafi etmeye çalışıyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Tamamen aynı hayatı yaşıyorum geçen 1 oyuna 50 TL verdim diye kavga çıktı yaşıtlarım gibi sigara alkol kullanmamı istiyorlar sanırım
0yUn4 BaRaMı vEruLUr LaĞ

ailemin a dan z ye ne kazandığını neye para harcadığını detayına kadar biliyorum. maddi olarak sıkıntı çekebilecek durumumuz yok, benim şurada nereden baksanız aylık 1.000 TL harcamam vardır hadi aş 1.500 olsun. böyle ülkenin ekonomisinde bu kadar para harcamak az sayılır.
Yurttamı kalıyorsun

alkolikpanda

80+ Bronze
Okuldan eve evden spora spordan eve giden birisiyim, tabi bu sırada da derslerimi eksik etmem lisede 87 aşağı ortalamam olmadı. Kötü alışkanlık deseniz sigaradır alkolumdur onlarda yok. Alkol ayda yılda 1-2 kez oluyor arkadaş ortamında falan filan. Belki de baksanız aylık harcamam 1.000 TL’yi geçmez paramı en çok harcadığım şey beslenmem zaten. Ama ailem bu konuda çok üstüme geliyor. 3.yıldır kullandığım kulaklık bozuldu ve gittim 600 TL gibi bir fiyata kulaklık aldım. Paranın yarısını ben vereceğim zaten. Etrafımda gördüğüm insanlar o kadar boş şeylere para harcıyorlarda benim şurada sadece bunlara para harcamam, ailemin gözüne çok batıyor. Sizce ne yapabilirim hayatım bundan ibaret yazdığım gibi. (Maddiyat konusunda hiç bir sıkıntı yok) Ama çok zoruma gitmeye başladı bir gün kalplerini kıracağım komple aramız bozulacak.
eski kafalılar dostum , günümüze ayak uydurmakta zorluk çekiyorlar , laftan anlamaz onlar kır gitsin kalplerini otur karşılarına hayırdır de , böyleyken böyle paran mı yok babo , derslerim mi kötü , sigaram alkolüm zinam kumarım yok yumurta gibi çoçuğum daha ne istiyorsunuz de masaya vur kalk , kalkarkene de slow motion yap havalı olur 😉

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Okuldan eve evden spora spordan eve giden birisiyim, tabi bu sırada da derslerimi eksik etmem lisede 87 aşağı ortalamam olmadı. Kötü alışkanlık deseniz sigaradır alkolumdur onlarda yok. Alkol ayda yılda 1-2 kez oluyor arkadaş ortamında falan filan. Belki de baksanız aylık harcamam 1.000 TL’yi geçmez paramı en çok harcadığım şey beslenmem zaten. Ama ailem bu konuda çok üstüme geliyor. 3.yıldır kullandığım kulaklık bozuldu ve gittim 600 TL gibi bir fiyata kulaklık aldım. Paranın yarısını ben vereceğim zaten. Etrafımda gördüğüm insanlar o kadar boş şeylere para harcıyorlarda benim şurada sadece bunlara para harcamam, ailemin gözüne çok batıyor. Sizce ne yapabilirim hayatım bundan ibaret yazdığım gibi. (Maddiyat konusunda hiç bir sıkıntı yok) Ama çok zoruma gitmeye başladı bir gün kalplerini kıracağım komple aramız bozulacak.
Hocam çok bir şey istemiyorsunuz,Hocam sizin ailenizi bilmem fakat evde olduğun zamanlar da odada oturup evde aileni yardım etmiyor musun?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
okr
Hocam çok bir şey istemiyorsunuz,Hocam sizin ailenizi bilmem fakat evde olduğun zamanlar da odada oturup evde aileni yardım etmiyor musun?
evin tüm temizliği bende onu desem yeterli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu spora gitme diyen arkadaşlar, bunun sporla ne alakası var?

0yUn4 BaRaMı vEruLUr LaĞ

Yurttamı kalıyorsun
hayır yurtta kalmıyorum.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
evin tüm temizliği bende onu desem yeterli mi?

bu spora gitme diyen arkadaşlar, bunun sporla ne alakası var?

hayır yurtta kalmıyorum.
Yeterli hocam, Hadi evde hiçbir zaman yardım etmeseniz diyecektim ki evde yardım etmemen göze batıyor ama yardım ediyorsun, hocam en doğru şey ailenizi karşınıza(yanlış anlamayın karşında otursunlar anlamında söyledim)alıp konuşmaktır neden böyle bir şey yaptıklarına sakin bir şekilde konuşmanız sizin için iyi olabilir

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Knk spora gitme o zmn işe git
Yani okulu bırakamıycana göre 🤷‍♂️
Millete öyle akıl vermek kolay zaten.

Sen milletin absürt fikirlerine bakma kimseyi dinleme (tanidigin haric)sana bu tavsiyeden başka bir şey soyleyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,762
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom