Bunlar doğal şeyler, her zaman herkes hastalık kapabilir.iyi günler 3-4 gündür boğaz ağrısı ve öksürük var hapşırıkta var ama ateş yok corona olabilirmiyim sizce
kendini kötü hissediyor musun?iyi günler 3-4 gündür boğaz ağrısı ve öksürük var hapşırıkta var ama ateş yok corona olabilirmiyim sizce
18 yaşından küçüklere test yapılmıyor diye biliyorum,ben de babam pozitifken belirti göstermiştim ama test yaptırmadım.
hayır gayet iyiyim sadece öksürük ve boğaz ağrısıyla hapşırıkkendini kötü hissediyor musun?
-Yaklasık olarak arada bir 1 ay civarı boğazım ağrır. Her boğaz ağrısı covid değil,Bildiğim kadarıyla geçmememesi lazım. Siddetlenmesi lazım.iyi günler 3-4 gündür boğaz ağrısı ve öksürük var hapşırıkta var ama ateş yok corona olabilirmiyim sizce
Yanlış düşünüyorsunuz, ateş olmadan sitokin fırtınasına yakalanan vakalar bile var.Ateş en tipik Covid belirtisidir. Ateş olmadığı sürece olmıyacağını düsünüyorum.
Büyük ihtimalle sadece Gripsin dostum. Dediğim sebebepten, birkaç tane belirtinin birleşmesi lazım.hayır gayet iyiyim sadece öksürük ve boğaz ağrısıyla hapşırık
Sitokini bilmiyorum.Ama coğu vakada ateş Özellikle vurgulanır dikkat ederseniz.Yanlış düşünüyorsunuz, ateş olmadan sitokin fırtınasına yakalanan vakalar bile var.
Dostum dediğim gibi kesin konuşamıyoruz, eğer teması varsa gidip test yaptıracak bu kadar basit.Büyük ihtimalle sadece Gripsin dostum. Dediğim sebebepten, birkaç tane belirtinin birleşmesi lazım.
Koronavirüs belirtileri nelerdir gün gün incelendiğinde, her hastalıkta olduğu gibi covid-19 hastalığının belirtileri ve ortaya çıkma sırası kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ancak koronavirüs belirtileri gün gün genel olarak
· ateş,
· öksürük,
· kas ağrısı,
· bulantı-kusma
· ishal sırasını izleme eğilimindedir.
Sitokini bilmiyorum.Ama coğu vakada ateş Özellikle vurgulanır dikkat ederseniz.
Covid-19’un temel belirtisi olan ateş, hastaların neredeyse %80’inde tespit edilen belirtidir.
Covid - 19 Gün Gün Belirtileri (florence.com.tr)
aynısı bende oldu 1 hafta sonra geçti test yaptırmadım evde kendime iyi baktım.evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok sadece hapşırık öksürük ve boğaz ağrısı ama gayet enerjiğim