hocam eğer test pozitif çıkarsa yüzde yüz pozitifsiniz ama eğer negatif çıkarsa pozif olma ihtimaliniz de olabilir tam kesin çıkmıyorBence fazla doğru olmaya bilir özellikle kısa sürede sonuç verenler. (bence)
Bencesi Sencesi yok. PCR belirli gen bölgelerini tarayarak virüsü tespit ediyor. Virüs mutasyona uğradıkça sahte negatifler çoğalıyor onunla beraber yeni testler de üretiliyor. Şu anda sahte pozitiflik mümkün değil ama sahte negatiflik mümkün yani eğer bir test sonucu pozitifse , kesinlikle hastadır ama negatifse bu onun kesinlikle hasta olmadığını göstermez.Bence fazla doğru olmaya bilir özellikle kısa sürede sonuç verenler. (bence)
Hocam Elon musk arka arkaya 2 test yaptırdığını birini pozitif diğerinin negatif olduğunu söyledi.Bence fazla doğru olmaya bilir özellikle kısa sürede sonuç verenler. (bence)
Aynen bende zorunlu olmaz ise asla olmayacağım zorunlu olsa bile sonuna kadar itiraz edeceğim çünkü güvenmiyorum!Ben acele etmiyeceğim Türk aşısı olurum. Zorunlu olmazsa hiç olmam. DEVLET KİMSEYİ AŞI OLMAYA ZORLAYAMAZ. ULUSLARARASI KANUN VAR.
( ŞAHSİ DÜŞÜNCEM )
s ve j'nin kadim dostluğu...seni hiç alakadar etmez![]()
Yasa var uluslararası. Vücuduna zorla aşı yapamaz ama atıyorum AVM girme yasağı koyabilir ona karışamazsın.Aynen bende zorunlu olmaz ise asla olmayacağım zorunlu olsa bile sonuna kadar itiraz edeceğim çünkü güvenmiyorum!