Hocam benim kasam bugün itibariyle hazırlanmış şuanda istanbulda değilim yarın gitme şansım olursa istanbuldan alacağım sistemi.airport için bekliyorum bende daha hızlı olması için mağazadan teslim demiştim ama pazartesi günü mağazadaki arkadaş 1-2 haftayı bulur demişti müşteri hizmetleri de 5-7 iş günü dedi aşağı yukarı aynı sürelere denk geliyor ama pazartesi-salı teslim alırız bence
Hocam maalesef yılbaşı sürecinden dolayı sanırım böyle oluyormuş ancak internette 23 Aralık pazartesi alınıp cumartesi teslim edilen arkadaşlarada rastladım biraz şans işi galiba bugün itibariyle hazırlanmış benim kasam.16 gün nedir ya yurtdısından mı geliyor aga. gamin gen trden aldığım ürün 2 güne windows kurulu halde geldi.
Hayırlı olsun. Benimki hala hazırlanıyor gözüküyor istanbul dışından gelip tekrar istanbul dışına gideceğim bende o arada hazır olsa keşke. Merak ettiğim bir şey var hocam sipariş hazırlanıyordan direkt teslime hazıra mı geçildi yoksa sipariş faturalanıyor vb dendi mi bir de sms geldi mi hazır oluncaHocam benim kasam bugün itibariyle hazırlanmış şuanda istanbulda değilim yarın gitme şansım olursa istanbuldan alacağım sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maalesef yılbaşı sürecinden dolayı sanırım böyle oluyormuş ancak internette 23 Aralık pazartesi alınıp cumartesi teslim edilen arkadaşlarada rastladım biraz şans işi galiba bugün itibariyle hazırlanmış benim kasam.
Hocam ben mağazadan satın aldığım için herhangi bir takip etmeye bir kodum vs. olmadı beni itopya üzerinden aradıklarında bugün kasanın hazırlandığını öğrendim.Hayı
Hayırlı olsun. Benimki hala hazırlanıyor gözüküyor istanbul dışından gelip tekrar istanbul dışına gideceğim bende o arada hazır olsa keşke. Merak ettiğim bir şey var hocam sipariş hazırlanıyordan direkt teslime hazıra mı geçildi yoksa sipariş faturalanıyor vb dendi mi bir de sms geldi mi hazır olunca