kesinlikle evet.Seçkin olmasına rağmen 1 günde 3 maçıma hile geldi.Cs 2 de son zamanlar hilelerde acayip bir artış olmaya başladı sizlere de denk geliyor mu acaba?
Başka oyunlar bul ben p oyuna haftada 1 kere kasa düşürmek için giriyorum onun dışında rezalet bir oyunCs 2 de son zamanlar hilelerde acayip bir artış olmaya başladı sizlere de denk geliyor mu acaba?
100-200 maç oynamışımdır çarşamba günü hile geldi başka da hiç hile görmedim.Cs 2 de son zamanlar hilelerde acayip bir artış olmaya başladı sizlere de denk geliyor mu acaba?
Örneğin bu clan 2 ayda bir yenileniyor ve ödüller bu şekildeFaceit girmeni öneriyorum. Premium hesap alıyorsun aylık 250-300 dolarlık skin kazanmış oluyorsun ve hilesiz bir oyun oyun oynuyorsun. Hatta faceitte clanlara girip ordan da puan kasıyorsun ordan da clana göre ortalama 200-300 dolar kazanıyorsun.
faceit hesap adı nedir ekliyim21k Elo ya ulaştıktan sonra artık her maç hile gelmeye başladı, bu sebepten dolayı Premier i bıraktım, kasa düşürmek için mm veya deathmatch oynuyorum, onun haricinde Faceit ile devam ediyorum.