Sizce CS 2'de Hile Kullananlarda Bir Artış Var mı?

Çok fazla oynamam ancak ücretsizken sadece 1 kere hile denk gelmişti. Ücretli olarak aldıktan sonra bir kere bile hile denk gelmedi, şüphelendiğim bile olmadı.

aynen CS2de artış oldu hilelerde. Legit oynuyolar 5000 saatim olmasına rağmen ben bile zor anlıyorum hile olduklarını

Ekler

• IMG_0927.jpeg
    IMG_0927.jpeg
    189.8 KB · Hit: 119
Faceit girmeni öneriyorum. Premium hesap alıyorsun aylık 250-300 dolarlık skin kazanmış oluyorsun ve hilesiz bir oyun oyun oynuyorsun. Hatta faceitte clanlara girip ordan da puan kasıyorsun ordan da clana göre ortalama 200-300 dolar kazanıyorsun.

Cs 2 de son zamanlar hilelerde acayip bir artış olmaya başladı sizlere de denk geliyor mu acaba?
100-200 maç oynamışımdır çarşamba günü hile geldi başka da hiç hile görmedim.

evet artış var valo ya geçtim sonra cs 2 nin hileler ile daha eğlenceli olduğu kanaatine vardım

21k Elo ya ulaştıktan sonra artık her maç hile gelmeye başladı, bu sebepten dolayı Premier i bıraktım, kasa düşürmek için mm veya deathmatch oynuyorum, onun haricinde Faceit ile devam ediyorum.

Faceit girmeni öneriyorum. Premium hesap alıyorsun aylık 250-300 dolarlık skin kazanmış oluyorsun ve hilesiz bir oyun oyun oynuyorsun. Hatta faceitte clanlara girip ordan da puan kasıyorsun ordan da clana göre ortalama 200-300 dolar kazanıyorsun.
Örneğin bu clan 2 ayda bir yenileniyor ve ödüller bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

21k Elo ya ulaştıktan sonra artık her maç hile gelmeye başladı, bu sebepten dolayı Premier i bıraktım, kasa düşürmek için mm veya deathmatch oynuyorum, onun haricinde Faceit ile devam ediyorum.
faceit hesap adı nedir ekliyim

Ekler

• 12313123.png
    12313123.png
    64.9 KB · Hit: 91
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,287
Üyeler
192,675