Öneri Sizce daha ne yapabilirim?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
126
Bilgisayarım şuan böyle. Bana böyle max 1k harcatacak bilgisayara estetik görüntü katacak bir şey önerir misiniz?
Şuan setup:
1766496539435.webp

yapacaklarımı söyleyeyim.
Monitör kolu alacağım: North Bayou F80
Monitör Alacağım: MSI MAG 242F (emin değilim.)

Mouse pad alacağım: Attack Shark CM02

konudan alakasız görev çubuğu nasıl görünmez oluyor hocam

konudan alakasız görev çubuğu nasıl görünmez oluyor hocam
Hemen anlatayım hocam. Windows 10'da var mı bilmiyorum ben 11'deyim. 11'e göre adım adım anlatıyorum. Görev çubuğuna gel, sağ tık yap ve görev çubuğu ayarlarına bas. Orada görev çubuğu davranışları var. Oradan Görev çubuğunu otomatik olarak gizleyi tikliyorsun. Sonra imleci oraya getirmediğin sürece görev çubuğu kayboluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık standı
Kulaklık kullanmıyorum.🤕

Hemen anlatayım hocam. Windows 10'da var mı bilmiyorum ben 11'deyim. 11'e göre adım adım anlatıyorum. Görev çubuğuna gel, sağ tık yap ve görev çubuğu ayarlarına bas. Orada görev çubuğu davranışları var. Oradan Görev çubuğunu otomatik olarak gizleyi tikliyorsun. Sonra imleci oraya getirmediğin sürece görev çubuğu kayboluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kulaklık kullanmıyorum.🤕
o zaman kulaklık :D

Kulaklık kullanmıyorum.🤕
çok sağol hocam

Bilgisayarım şuan böyle. Bana böyle max 1k harcatacak bilgisayara estetik görüntü katacak bir şey önerir misiniz?
Şuan setup:
Alıntıyı görüntüle
yapacaklarımı söyleyeyim.
Monitör kolu alacağım: North Bayou F80
Monitör Alacağım: MSI MAG 242F (emin değilim.)
Hocam arka planı nerden indirdiniz baya iyiymiş.

Geri