Neler Yeni

Sizce Dava Yermiyim Sadece Bilgisi Olanlar

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,419
İsim
Hakan
Eğer Verirse ,@DOGANALPASLAN @kandes22 , 2 Yıl kadar sürüyor Dava Pişman Olup Özür Dilediğini Söylersin, O Zaman Mahkeme Büyük İhtimalle Ceza Vermez

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Merhabalar, twitchte 1 tane eleman bana 1 ay önce sövmüştü ailevi bende bugun yan hesaptan bunu hatırlayıp buna sövdüm beni avukata vereceğini söyledi
twitch ip veriyor mu veya benim ne gibi önlemler almam lazım bundan dolayı sorun yaşarmıyım tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

Valla ben metin2de cok tehtit yedim de bisi olmadi sanmiyorum vericegini

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar, twitchte 1 tane eleman bana 1 ay önce sövmüştü ailevi bende bugun yan hesaptan bunu hatırlayıp buna sövdüm beni avukata vereceğini söyledi
twitch ip veriyor mu veya benim ne gibi önlemler almam lazım bundan dolayı sorun yaşarmıyım tecrübesi olan arkadaşlar var mı?
Bu konuyu baştan aşağı oku hocam. Bir şey olmaz, küfürden kimse dava açmaz diyenlerde okusun. Uğraşmak isteyen her türlü uğraşır. Sanal ortamda özellikle yazılı olarak konuştuklarımıza dikkat etmemiz lazım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Aklım almıyor twitch youtube gibi yerlerde nasıl küfür edecek kadar tartışıyorsunuz? Facebook Twitter olsa anlarımda yayın izlerken ne olabilirde ana avrat sövülür anlamadım.

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin
Aklım almıyor twitch youtube gibi yerlerde nasıl küfür edecek kadar tartışıyorsunuz? Facebook Twitter olsa anlarımda yayın izlerken ne olabilirde ana avrat sövülür anlamadım.
Görsen o lavuğu en sakin birisini bile delirtir merak etme durduk yere sövülecek biri degil zaten tam karaktersiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu baştan aşağı oku hocam. Bir şey olmaz, küfürden kimse dava açmaz diyenlerde okusun. Uğraşmak isteyen her türlü uğraşır. Sanal ortamda özellikle yazılı olarak konuştuklarımıza dikkat etmemiz lazım.
Sonuç bir şey olmadı açarsa karş ıdava açarım kendide bana etti.

Top Bottom