Neler Yeni

Sizce ddr3 sistem almak mantıklı mı

ISuwatrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mirhan Vural
Arkadaşlar kktcde yaşıyorum o tarz şeyler yapmam pek mümkün değil

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba . Gerek dolar kuru gerek ekran kartlarının fiyatları ve bulunmaması gibi etkenker göz önünde bulundurularak sizce ddr3 sistem almak mantıklı mı. Sistem aşağıdaki gibi fiyatı da 3.5 k
Aslında sistem güzel gözüküyor ama uzun ömürlü olmaz. Güncel oyunlarda sorun yaşarsın ve bu sisteme güncelleme de yapamazsın. Ne olursa olsun DDR3 sistem seni bir yere kadar götürecek.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Arkadaşlar merhaba . Gerek dolar kuru gerek ekran kartlarının fiyatları ve bulunmaması gibi etkenker göz önünde bulundurularak sizce ddr3 sistem almak mantıklı mı. Sistem aşağıdaki gibi fiyatı da 3.5 k
fx işlemci alınmaz

ISuwatrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mirhan Vural
Aslında sistem güzel gözüküyor ama uzun ömürlü olmaz. Güncel oyunlarda sorun yaşarsın ve bu sisteme güncelleme de yapamazsın. Ne olursa olsun DDR3 sistem seni bir yere kadar götürecek.
Güncel oyunlar dediğin lol valorant cs oynuyorum. Witcher tarzı oyunları ps4 den oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fx işlemci alınmaz
Neden alınmaz sıvı soğutma da var ısınma problemi olmaz diye düşünüyorum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güncel oyunlar dediğin lol valorant cs oynuyorum. Witcher tarzı oyunları ps4 den oynuyorum.
Eğer sistemden oyun konusunda çok bir beklentin olmazsa ileride o fiyata güzel bence. En azından monitör ve sıvı soğutması da var. Ramin 1 tanesini satarsın gereksiz çünkü oradan gelecek parayla biraz daha uyguna almış olursun.

Top Bottom