Aslında sistem güzel gözüküyor ama uzun ömürlü olmaz. Güncel oyunlarda sorun yaşarsın ve bu sisteme güncelleme de yapamazsın. Ne olursa olsun DDR3 sistem seni bir yere kadar götürecek.Arkadaşlar merhaba . Gerek dolar kuru gerek ekran kartlarının fiyatları ve bulunmaması gibi etkenker göz önünde bulundurularak sizce ddr3 sistem almak mantıklı mı. Sistem aşağıdaki gibi fiyatı da 3.5 k
fx işlemci alınmazArkadaşlar merhaba . Gerek dolar kuru gerek ekran kartlarının fiyatları ve bulunmaması gibi etkenker göz önünde bulundurularak sizce ddr3 sistem almak mantıklı mı. Sistem aşağıdaki gibi fiyatı da 3.5 k
Güncel oyunlar dediğin lol valorant cs oynuyorum. Witcher tarzı oyunları ps4 den oynuyorum.Aslında sistem güzel gözüküyor ama uzun ömürlü olmaz. Güncel oyunlarda sorun yaşarsın ve bu sisteme güncelleme de yapamazsın. Ne olursa olsun DDR3 sistem seni bir yere kadar götürecek.
Neden alınmaz sıvı soğutma da var ısınma problemi olmaz diye düşünüyorumfx işlemci alınmaz
Eğer sistemden oyun konusunda çok bir beklentin olmazsa ileride o fiyata güzel bence. En azından monitör ve sıvı soğutması da var. Ramin 1 tanesini satarsın gereksiz çünkü oradan gelecek parayla biraz daha uyguna almış olursun.Güncel oyunlar dediğin lol valorant cs oynuyorum. Witcher tarzı oyunları ps4 den oynuyorum.