Sizce DDR4 zamanı geldi mi?

Zaptic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Sistem hafiften yavaşlamaya başladı ve bileşen fiyatları çok pahalı değil gibi. Bu yüzden artık bir masrafa girip fiyatı artmadan DDR4 sisteme geçilir mi ne dersiniz?

DDR5 demek istedin sanırım. Yani sistemindeki parçalara göre değişebilir. Bütçenizde uygunsa neden olmasın.

Sistem hafiften yavaşlamaya başladı ve bileşen fiyatları çok pahalı değil gibi. Bu yüzden artık bir masrafa girip fiyatı artmadan DDR4 sisteme geçilir mi ne dersiniz?
hala daha üst düzey parçaları iş yapar eğer eski parçalardan alırsan alınmaz mesela
min anakart b550 min işlemci amd tarafında 5600

AMD kullanmam ama i3 düşünüyorum fiyat performans için.
ddr4 te kalıp amd kullanmamak ?
ileride aynı anakarta daha üst düzey 5600 yerine 5800x3d gibi bir şey taksabilirsiniz yani yine uzun vadeli olur ama intel soket değiştiği için mecbur ddr5 e geçersiniz

ddr4 te kalıp amd kullanmamak ?
ileride aynı anakarta daha üst düzey 5600 yerine 5800x3d gibi bir şey taksabilirsiniz yani yine uzun vadeli olur ama intel soket değiştiği için mecbur ddr5 e geçersiniz
Hem fiyat performans değil bence hem de kalitesini beğenmiyorum AMD nin o yüzden intel almak istiyorum.

Geçti bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem fiyat performans değil bence hem de kalitesini beğenmiyorum AMD nin o yüzden intel almak istiyorum.
İntel alacaksan yeni işlemcileri bekle. En son kullandığın AMD'nin FX serisi olduğuna eminim bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri