Neler Yeni

sizce dolandırıldım mı? sahibinden

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Adam kendi ibanını vermemiş muhtemelen hesap kiralamış isterse istediği gibi dolandırıcılık yapabilir en azından kendisini %70 karatsın %30 normal kalsın adam dolandırıcılık yapsa kabak banka hesap sahibinin başında patlayacak umarım dolandırıcılık söz konusu olmaz da arkadaşın telefonu kargoda olsun.
Ben dolandiricilik yapamaz demedim ki. Belki ortağının hesabını vermiştir. Bu işi sadece tek kişi yapmıyordur. Ben olsam peşin hüküm vermezdim. Bir de hafta sonu zaten şu an kargolar çalışmıyor. Millet hemen geçmiş olsun dolandirildin yazmıs. Hayatında imei kayit kacak telefon almamışlar daha. Ayrıca adamın istersen dükkana gel al demesi de bir + olarak degerlendiriyorum. Yine de sen her sonuca hazirlikli ol kardeşim. Geçmiş olsun şimdiden.

The Semih

80+ Gold
Ben dolandiricilik yapamaz demedim ki. Belki ortağının hesabını vermiştir. Bu işi sadece tek kişi yapmıyordur. Ben olsam peşin hüküm vermezdim. Bir de hafta sonu zaten şu an kargolar çalışmıyor. Millet hemen geçmiş olsun dolandirildin yazmıs. Hayatında imei kayit kacak telefon almamışlar daha. Ayrıca adamın istersen dükkana gel al demesi de bir + olarak degerlendiriyorum. Yine de sen her sonuca hazirlikli ol kardeşim. Geçmiş olsun şimdiden.
Hocam bugün kargolar kapalı ordan belli dolandırdığı kargoya bugün verdim demiş.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Param güvende gibi sistemleri neden tercih etmiyorlar?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Hocam bugün kargolar kapalı ordan belli dolandırdığı kargoya bugün verdim demiş.
Bugün kargolar saat 13.00'a kadar çalışır tamamen kapalı değil kardeşim. "Kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmaktadır. Kargolar saat 09.00 ile 13.00 arası normal çalışmalarını sürdürmektedir." Googleden surf yapabilirsin.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Satıcıyı bana özelden ulaştırsana kardeş sana zahmet

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,291
İsim
uwu
satıcıyı bnada özele atar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Furkan Deniz Gelecek
telefonunuza kargo mesela mng kargo aras kargo ptt kargo gibi bir mesaj gelmedi ise dükkana veya polise gitmeniz mantıklı olur çünkü dolandırılmışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibinden üzerinden yurtdışı redmi note 12 pro 5g için biriyle konuştum pendikte dükkanı varmış istersen gel al dedi bende 7k tlyi ibanına atayım kargola dedim tamam dedi başkasının ibanını verip açıklamaya bir şey yazma dedi parayı attım bugün kargolayacaktı yazmadı ben yazdım o da kargoya bıraktım takip kodları gelince ileticem dedi de şubede vermiyorlar mı takip kodunu, mng kargoyu aradım robot öyle bir kargomun olduğunu söylemedi sisteme işlenmemiş midir haftasonu olduğundan? adamdan da video istemiştim dükkanı ve telefonları çeker misin diye tamam dedi akşam videoyu attı öyle güvendim zaten de yine de dolandırılmış mıyımdır?
sen satıyıcı banada atsana

MOON_MVR

80+ Bronze
Yd alınan cihazlarda ibana atarken açıklamaya telefonla ilgili bir şey yazdığında sıkıntı oluyor banka bakıyor çünkü, eğer adamda çok satış yapıyorsa sorun oluyor genelde yd cihaz alırken kimse açıklamaya yazdırmaz bir şey.Ama satıcının profili nasıl birden fazla telefon varsa sorun olmaz gibi, akşam saatlerinde takip no düşüyor genelde,ama tavsiyem sahibinden değilde Facebook gruplarında bilinen satıcılardan almak daha mantıklı böyle ürünleri..
Abi seni dolandıran herif bu olabilir bak dikkat et çok fazla mantıkllı açıklama yaptı bu XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,994
Üyeler
160,920
Son üye
neresi
Top Bottom