Sizce dolar düşermi ?

Uzun vadede düşmesini beklemeyin.

Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Alacaksan al yani yoksa birkaç ay sonraya kalır.(BENCE,BENİM GÖRÜŞÜM)

Bence bayağı arttırıp yine bir anda düşürecekler.Ne zaman hatırlamıyorum ama bu sene dolar hızlıca 17ye yükseldi sonra çat diye 11e düşürdüler.Ayni senaryoyu bekliyorum ben
Onun için İstanbul'dan başlayıp adana'ya kadar yavaş yavaş tüm illeri katara satmaları lazım.

Düşmesini beklemeyin ne alacaksanız hemen alın yarın fiyatı artmış oluyor

usd degilde bu gaz krizi yüzünden eur daha cok düşecek varsa evronuz degerlendirin ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dedigininin oldugu zaqman usd 10 bandından 17 ye cıktı şimdi 18 bandından bir anda 30 a cıkarsa dedigin belki gerçekleşebilir ama şuanda 18 den aşagısı zor gerek bizim faiz düşürmemiz gerek fedin faiz artırması doların düşmesini engeller

Mb'nın faiz arttırımı yapması imkansız gibi. Seçim kararı verildiğinde 15'e kadar düşerse şaşırmam.

Geri