Neler Yeni

Sizce Donanım Arşivi Forumu Nasıl?

Kaç yıldız(10 üzerinden)

• Oy kullanan toplam üye
    101

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar çeviri hatalarını şikayet kısmına konu açarak ya da bana özel mesaj yollayarak belirtirseniz düzelteceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ünsal ÖNDER
forum açılması güzel oldu ortam iyi bigi edeinmek güzel bildiğin şeyleri paylaşmak yardımcı olmak güzel ama şu var ben mesela bilmediğim bişi yardımcı olmaları için bir konu açtım herkes bakmış cevap veren olmamışbilen arkadaşlar yada kurucusu olduğu sayın abdullah kardeşim bir ilgilenirse sevinirim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Serdar Aksu
technopat'dan gelmiş bulunmaktayım. Yüce amacım bu forumu trollemek.
Kardeşim Technopat'da nasıl davranıyorsan burada aynısı beğenmediysen yeni bir konu aç içinde tüm kuralları çiğne ve bu forumu bırakmak bırakmak istiyorsan en etkili yöntem bu.

BilalGYNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilal
Çok sade ve karmaşık olmayan bir forum. dizaynı ve teması harika inşallah işlevide guzel olucak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Bence can alıcı eksiklikleri mevcut. Bu eksiklikleri de elimden geldiğince belirtmeye çalıştım ilk konumda.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Daha yeni açtık Allah'ın izni ile bizde doğrularımızı yanlışlarımızı öğrenip kardeşlerimiz abilerimizin destekleri ile daha da güzel noktalara geleceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batın AKAR
ortam güzel yaw sıcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
technopat'dan gelmiş bulunmaktayım. Yüce amacım bu forumu trollemek.
s-e3cbd6321128d210a5107393e134d565d3cd6b3a.jpg

bekir.440

80+
Konu onaylama ve Yazım Kuralları eklense tadından yenmez.

GodlyPain

80+ Bronze
Uzun Yazdım Biliyorum Ama Okursanız Olmaz Mı?

Donanım Arşivi Forumu Yeni Kuruldu. Tabii Ki De Hatalar, Problemler Ortaya Çıkacak.
Hatası Olmayan Bir Platform da Göremezsiniz Zaten. Zamanla her şey Yolunda Olacak Ve her şey Düzelecek Emin Olun. Belli Başlıca Platformlardan Gelip Burayı Kötülemeye Çalışanların Amacını Anlayamıyorum. Ne Kazanıyorlar Sanki. Baksanıza Abdullah Abi Size Yardım Etmek İçin Uğraşmış Forum Kurmuş Birşeyler Yapmaya Çalışıyor. Yardım Etmek Yerine Zarar Vermeye Kalkışacaksanız Hiç Gelmeyin. Ayrıyeten Yazım Hatalarından Bahsediyorsunuz. Konuları Abdullah Abi Mi Yazıyor? Herkes Kendi Yazdığından Sorumlu. Yazım Hatalarını Görünce Donanım Arşivini Kötülemek Yerine Ah Be İnsanlar Türkçeyi Nasıl Kullanıyor Diye Üzülmek Daha Mantıklı. İlk Başta Sistem Tavsiyesi Sorup Teşekkür Edip Sonra Donanım Arşivine Laf Atanı Gördüm. Bu Nasıl İnsanlıktır Anlamıyorum. Ben İki Platformdan da Bilgi Ediniyorum Ve Kendimi Geliştiriyorum. Hiçbirine Düşman Olacak Halim Yok Bu İnsanlar Bana Birşeyler Öğretiyor. Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum. Önyargıyı Kırmak Lazım. Biraz Farklı Açıdan Bakmak Lazım Bana Kalırsa.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom