Hocam bu marka bana pek tanıdık gelmedi ya da ben bilmiyorum güvenilir bir markamı bu ?sat ama 6500 lira RTX 2060 a vereceğine 6500 TL ye RTX 3060 alabilirsin.
Amazon.co.jp: GG-RTX3060-E12GB/OC/DF Graphics Board GDDR6 12GB GALAKURO GAMING Series with NVIDIA GeForce RTX3060 : Computers
Amazon.co.jp: GG-RTX3060-E12GB/OC/DF Graphics Board GDDR6 12GB GALAKURO GAMING Series with NVIDIA GeForce RTX3060 : Computerswww.amazon.co.jp
Galax'ın japon versiyonu muhtemelenHocam bu marka bana pek tanıdık gelmedi ya da ben bilmiyorum güvenilir bir markamı bu ?
Daha hayırlı olmadı satarsam olacak hocam Birde yukarıdaki arkadaş 4000'den fazla vermezler diyor ona cevabınız ne olurdu ?Performans farkı 20FPS civarı olur diye düşünüyorum
Hemde aynı fiyata satıyorsunuz hayırlı olsun
Hocam olabilme olasılığı var piyasaya bağlı olarakDaha hayırlı olmadı satarsam olacak hocam Birde yukarıdaki arkadaş 4000'den fazla vermezler diyor ona cevabınız ne olurdu ?
Bildiğimiz , sevdiğimiz marka olan Galax.Hocam bu marka bana pek tanıdık gelmedi ya da ben bilmiyorum güvenilir bir markamı bu ?
Size katılıyorum.Hocam olabilme olasılığı var piyasaya bağlı olarak
Düşüşe geçtiği için insanlar acaba düşer mi diye endişeye kapılıp kart almayabilir
Ama eğer 2 hafta içerisinde ETH tekrardan yükselirse bu endişeler kalkıp tekrardan kart almaya başlayacaklardır
Ama şuan bile 4000TL çok az bir miktar
Koy bakalım 6000'e kaç kişi yazıyor. Ciddi manada görelim.Daha hayırlı olmadı satarsam olacak hocam Birde yukarıdaki arkadaş 4000'den fazla vermezler diyor ona cevabınız ne olurdu ?