Neler Yeni

Yardım Sizce Elder Scrolls Online oynanır mı şu an?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Oynanmaz beleş verildi diye kitle bozulur
öyle bir oyunda kitle ne kadar bozuk olsa da mmo kitlesinde her zaman düzgün kitleye sahip grup vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba. Konusu açılmış madem sorayım. Sağlam bir hesap için ne kadar harcamak lazım? Üyelik sistemi ücretlendirmesi nasıl oluyor? onun ne kadar masrafı var? Elbette online oyuna ödeme yapılmalı, fakat yeni bir sömürücü oyuna da başlamak istemem.

Diğer sorum ise Türkçe dil olmaması. Oyunda biraz ince noktalar var gibi. Çözmekte çok zorlanırmıyız sizce?
sen bu oyunu oynamayı düşünüyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba. Konusu açılmış madem sorayım. Sağlam bir hesap için ne kadar harcamak lazım? Üyelik sistemi ücretlendirmesi nasıl oluyor? onun ne kadar masrafı var? Elbette online oyuna ödeme yapılmalı, fakat yeni bir sömürücü oyuna da başlamak istemem.

Diğer sorum ise Türkçe dil olmaması. Oyunda biraz ince noktalar var gibi. Çözmekte çok zorlanırmıyız sizce?
@7283627256

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Mantıklı bir ücretlendirmesi varsa evet başlayabilirim.

@Senin Anonim

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas

aylık 120 tl idi en son suan bilmyiorum onu versen yeter hem tüm her yer acık hem sınırsız craft cantası hemde 1600 oyun crownu veriyor ... ileride onun ister acılmamıs mapleri acarsınız kalıcı (ben cok önermem) yada oyunda ki classlardan alırsınız (bunu öneririm)

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Mantıklı bir ücretlendirmesi varsa evet başlayabilirim.

@Senin Anonim
oyun şu an zaten ücretsiz benim de pek bilgim yok bana dediklerine göre en az 500 saat sen ESO+ almadan oynayabilirsin ama sonrasında alman gerekecek diyorlar zindanlar ve görevleri açmak için galiba yanlışım olursa düzeltirler yani 500 saat seni oynatır ücretsiz ama belli bir yerden sonra ESO+ için 400 tl vermen gerekecek insanlar bana şunu diyor hep o 500 saat içinde zaten beğenmezsen o saate gelmeden bırakırsın o saate kadar geldiysen de istesen de istemesen de oyun hoşuna gittiği için o parayı verirsin dediler

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
İstediğin her soruyu cevaplarım,
Alcasthq,
Limits vb. gruplarda oynadım, corona zamanı 1.5 sene esodan kazandım.
Oynanır mı? evet halen oynanır, şu an steam'de 7k saatim görünüyor, 750 cp'den sonra steam'e bağlamıştım.
Hem single hem mmorpg olarak rakipsizdir eso, hem oynanış hem kalite olarak.
Wow'un kitlesi daha büyüktür ama birisi gta 2 birisi gta 3 aralarında devrim gibi farklar var.

Ve evet eso plus, ıvır zıvır, update, dungeonlar şu bu upgrade derken çok ciddi paralar vermeniz gerekebilir,
ben 2 sene eso plus olmadan oynadım,
kendime ve 2 ayrı hesaba tüm dlcler ve upgradeleri oyun için parayla almıştım.
toplamda 2b gold yapmıştım 2 senede.
şu an oyun enflasyonu ile 20b gold demek.
Önerim eu'da başlayın, na kitlesi daha iyidir ama oynama saatleri çok ters. +8 saat (kuzey & latin amerika) veya -8 saat ( uzak doğu asya ile)

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
İstediğin her soruyu cevaplarım,
Alcasthq,
Limits vb. gruplarda oynadım, corona zamanı 1.5 sene esodan kazandım.
Oynanır mı? evet halen oynanır, şu an steam'de 7k saatim görünüyor, 750 cp'den sonra steam'e bağlamıştım.
Hem single hem mmorpg olarak rakipsizdir eso, hem oynanış hem kalite olarak.
Wow'un kitlesi daha büyüktür ama birisi gta 2 birisi gta 3 aralarında devrim gibi farklar var.
peki bu ücretsiz olan kısmı bizi kaç saat götürür oyunda veya başladığım gibi para yatırmak şart mıdır sence

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
peki bu ücretsiz olan kısmı bizi kaç saat götürür oyunda veya başladığım gibi para yatırmak şart mıdır sence
yazdığımı düzenledim,
tekrara düşmemek için okuyun derim, ama zaten oyun içi goldlarla hemen her şeyi trade ile alabilirsiniz, bunun için devasa discord grupları var.
ve diyelim ''ben öylesine oynayacağım'' derseniz, en az 2k+ saati var oyunun hiçbir şey almadan.
Pvp'de max level,
İmperial city pvp & pve,
Oyunun ana görevleri,
yan görevleri,
etkinlikler,
grand master crafter yapmak, motifsiz sadece traitler ile buff yapmadan 9 ay sürüyordu galiba.
Vs. vs.
Eso plussuz oynamam, oynanmaz diyen kişi oyunun carry gruplarında oynayamıyorsa parasına yazık ediyordur.
Carry (o zamanlar kullanıcı çok fazlaydı ve oyun parası bugüne göre 30 kat değerliydi basit bir başarım bile 30 usd ediyordu) gruplarında 2019-2021 arası günlük 60 usd, max 1000 usd kasılabiliyordu. kabiliyete göre. ama bitti o devir, günde max 50 usd yapılır ki buda top endgamer gruplar için ( eu-na birleşik 5-6 grup var bu klasmanda)

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
aylık 120 TL idi en son suan bilmyiorum onu versen yeter hem tüm her yer acık hem sınırsız craft cantası hemde 1600 oyun crownu veriyor ... ileride onun ister acılmamıs mapleri acarsınız kalıcı (ben cok önermem) yada oyunda ki classlardan alırsınız (bunu öneririm)

Teşekkür ederim. Sadece aylık ödemeyle ilerleyebiliyorsak iyi. Aslında takviyede yapabilirim, oyunun ne kadar ilgimi çekeceğine bağlı birazda. Sadece sonu olmayan satın alım isteyen bir oyuna bulaşmak istemiyorum. Paket almam gerektiğinde bırakırım fikri bana pek mantıklı gelmiyor, online oyun uzun soluklu olur. O yüzden bu konu biraz ön plana çıkıyor.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Oynanmaz beleş verildi diye kitle bozulur
Alakası yok bence.

Oyun p2win değil emeğinize bağlı ve playerlık istiyor gerçekten. Skill iptali, dodge gibi mekanikleri mevcut. İnsanlarla rekabet etmek için para ödemeniz gereken tek yer ileri seviyelerdeki eso+ üyeliği o da oyunun içeriklerine erişmek için 129tl aylık. Şöyle de bir şey var dlc paketlerini crown ile aldı benim arkadaşım oyun parasıyla crown satın alarak. Tabi eso+'ın en büyük nimetlerinden biri craft çantası o ayrı.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

dünya rekorlarından 2 tane video, oyunlara çok çok uzak birisi bile şu grubun her ne yapıyorsa şiir gibi yaptığını anlayabilir.
zaten beleş, indirme gb'i dünya kadar, deneyin mutlaka, alışırsanız kitlesi çok çok iyidir,
çoluk çocuktan öte -toksikleri kimse barındırmaz- akademisyeni, eski askeri, üniversite öğrencileri genel olarak yaşını başını almış, birbirleri için kıtalararası giden bir kitlesi var.

Not: tüm yazdıklarım na server tecrübesidir, eu'da 1 saat oynamadım.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
buda bonusu olsun, 2.5 yıl önce o dönemin en iyi gruplarından birinde oynarken o zaman dünya rekoru 116k biz 115.9k ir.
rainbow bayraklı meter90 :)

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Alakası yok bence.

Oyun p2win değil emeğinize bağlı ve playerlık istiyor gerçekten. Skill iptali, dodge gibi mekanikleri mevcut. İnsanlarla rekabet etmek için para ödemeniz gereken tek yer ileri seviyelerdeki eso+ üyeliği o da oyunun içeriklerine erişmek için 129tl aylık. Şöyle de bir şey var dlc paketlerini crown ile aldı benim arkadaşım oyun parasıyla crown satın alarak. Tabi eso+'ın en büyük nimetlerinden biri craft çantası o ayrı.
129 bir şey değil.. Akşam bir deneyeyim. Siz hangi sunucuda oynuyorsunuz? Oyuncu kitlesi de önemli @Meter90ss gibi Amerika sunucusuna başlayabilirim gerekirse.

Top Bottom